Ana SayfaKültür ve SanatFestivalde Ünlüler Geçidi Yaşanacak!

İlgili Postlar

Festivalde Ünlüler Geçidi Yaşanacak!

Festivalde ünlüler geçidi yaşanacak! Hazırlıkları son sürat devam eden, on binlerce kişiyi ağırlaması beklenen festival, nerede olacak? Ünlüler geçidinin yaşanacağı konserde, hangi ünlüler sahne alacak? Merakla beklenen konser ne zaman başlayacak? Kaç gün sürecek? İşte haberimiz hakkında merak ettiklerinizin tüm ayrıntıları…

Kenan Doğulu Trakya Müzik Festivalinde Coşturdu!

Festivalde ünlüler geçidi yaşanacak!

Festivalde ünlüler geçidi yaşanacak! Hazırlıkları son sürat devam eden ve adeta ünlüler geçidine dönecek olan Nilüfer Müzik Festivali için geri sayım başladı. Merak ve heyecanla beklenen festival öncesi müzik severler bilet bulmakta zorluk yaşıyorlar.

Zeytinli Rock Festivali programı açıklandı! Bu yıl kimler var?

11’i yabancı toplam 28 isim ve grup yer alıyor!

Balat Atatürk Ormanı’nda düzenlenecek Nilüfer Müzik Festivali’nde 11’i yabancı olmak üzere toplamda 28 isim ve grup yer alırken, on binlerce izleyici birbirinden eğlenceli performanslar izleyecek.

Son zamanlarda gençlerin ve festivallerin vazgeçilmezi olan Selda Bağcan’da sahne alacak!

Ülkemizde büyük bir hayran kitlesine sahip yabancı isimlerin başında yer alan Metronomy, enerjisi her daim yüksek sahne performansları ile festivalde yer alacak. Çok sevilen İsviçreli pop müzik grubu Kadebostany de festival sahnesinin enerjisini yükseltecek isimler arasında. Son zamanlarda gençlerle daha sık buluşan ve festivallerin vazgeçilmez isimlerinin başında gelen Selda Bağcan ise İsrailli surf-rock grubu Boom Pam hayranlarının karşısına çıkacak.

3 farklı sahne kuruluyor!

İndie ve elektronik müzik tutkunları için kaçırılmayacak festivalde, üç farklı sahne festival coşkusunu yaşatacak.

Adeta ünlüler geçidi yaşanacak!

Balat Atatürk Ormanı içerisinde, 3 farklı sahne ile festival coşkusu yaşayacak izleyiciler; Şebnem Ferah, Mor ve Ötesi, Büyük Ev Ablukada ‘Fırtınayt’, Ceyl’an Ertem, Acid Arab, Xinobi Live, Hey Douglas, Leoniden, Manuş Baba, Vega, Sattas, Ezhel, Evgeny Grinko, Weval, Intergalactic Lovers, Findlay, Melek Mosso, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Korhan Futacı, Max the Sax, Sedef Sebüktekin, Can Ozan, Palmiyeler, Nova Norda ve Dolu Kadehi Ters Tut gibi çok sevilen sanatçı ve grupları dinleyebilecek.

Festival ne zaman başlayacak? Ne kadar sürecek?

Bursa Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği, Balat Atatürk Ormanı’nda düzenlenecek Nilüfer Müzik Festivali 7 – 9 Eylül tarihleri arasında ünlü isimleri ağırlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler