Ana SayfaÜnlülerMabel Matiz'den bomba açıklama: Baba olacak olgunlukta değilim

İlgili Postlar

Mabel Matiz’den bomba açıklama: Baba olacak olgunlukta değilim

Mabel Matiz’den bomba açıklama: Baba olacak olgunlukta değilim… Yaz aylarını yoğun konser maratonu ile geçiren Mabel Matiz, babalık konusunda açıklama yaptı. Ünlü şarkıcının babalık konusundaki düşünceleri şaşkınlı yarattı. Mabel Matiz, baba olma konusunda ne düşünüyor? Baba olmayı düşünüyor mu? Bebek sahibi olmak istiyor mu? Mabel Matiz’in babalık konusundaki açıklamaları haberimizde…

Mabel Matiz’den kötü haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl?

Mabel Matiz’den unutulmaz konser

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan, çıkardığı ‘Maya’ isimli albümü ile yaz aylarına damgasını vuran ünlü şarkıcı Mabel Matiz, yoğun geçen yaz konserlerinin bir ayağı olan Bodrum Antik Tiyatro’da sevenlerinin karşısına çıktı. En sevilen şarkılarını birbiri ardına seslendiren Mabel Matiz, unutulmaz bir gecede imza attı. Mabel Matiz, konukları tarafından alkış yağmuruna tutuldu.

Mabel Matiz kimdir?

Şu an için kendimi çocuk sahibi olacak genişlikte, olgunlukta görmüyorum

Sevilen şarkıları ile sahnede fırtınalar estiren Mabel Matiz, sahne öncesi basın mensupları ile bir araya geldi. Matiz, yaptığı samimi açıklamalarda “Ama bazen bir şey olur, değişik biri ile karşılaşırsınız, bir şeyler hissedersiniz, ondan sonra bütün ezberlerinizi yutarsınız. Şu an için kendimi çocuk sahibi olacak genişlikte, olgunlukta görmüyorum. Öncelikle halen kendimi büyütmekle meşgulüm. Çocuk sahibi olmak güzel bir şey ama çok büyük sorumluluk.” diye konuştu.

Mabel Matiz, Bodrum konserinde unutulmaz anlar yaşattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler