Ana SayfaDizilerAvlu Dizisi Oyuncuları Kim? Dizi Konusu Ne?

İlgili Postlar

Avlu Dizisi Oyuncuları Kim? Dizi Konusu Ne?

Yakın zaman sonra Star Tv’de başlayacak olan Avlu dizisiyle ilgili bilgiler netleşmeye başlıyor. Özellikle Avlu dizisi oyuncularının kim olacağı, dizinin yönetmen koltuğunda kimin oturacağı ve genel hatlarıyla dizinin nasıl bir konuyu işlediği merak konusuydu.

Avlu, Müzikleri ve Hikayesiyle Ekrana Kilitledi

Avlu Dizisi Oyuncuları Kimler Olacak?

Limon Yapım’ın organize edeceği yeni dizi Prisoner dizisinden uyarlanıyor.  Sadece bu dizi için İstanbul’da çok büyük ve özel bir plato kuruldu. Özellikle dizinin hapishane sahnelerinin burada çekilmesi planlanıyor. Dizi; cezaevine girerek, kızından ayrı kalmak durumunda olan bir kadının hikayesi üzerinden gelişiyor. Yönetmenin Dondurmak Gaymak filmiyle tanıdığımız Yüksel Aksu olması kesinleşirken, yavaş yavaş oyuncu isimlerinin de netleştiği görülüyor. Oyuncular arasında hiç kuşkusuz en dikkat çeken isim Demet Evgar. Oyunculuğuyla adından her daim söz ettiren, özellikle son filmi Aile Arasında filmindeki performansı ile de beğeni toplayan Demet Evgar’ın bu diziyle ekranlara etkili bir geri dönüş yapması bekleniyor.

Evgar dışında Gamze Topuz, Kenan Ece,Ceren Moray gibi isimler de dizinin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Çekimleri hala devam eden Avlu dizisinin Şubat ayı içinde ekranlara merhaba diyecek.

Demet Evgar Kimdir?Demet Evgar Kimdir

Şeyla Halis Kimdir?

Şeyla Halis kimdir

Kenan Ece Kimdir?

kenan ece kimdir

Ceren Moray Kimdir?

ceren moray kimdir

Nursel Köse Kimdir?

nursel köse kimdir

Rüçhan Çalışkur Kimdir?

Rüçhan Çalışkur Kimdir

Şebnem Dönmez Kimdir?

Şebnem Dönmez Kimdir?

Teoman Kumbaracıbaşı Kimdir?

Teoman Kumbaracıbaşı Kimdir?

Çağdaş Onur Öztürk Kimdir?

Çağdaş Onur Öztürk Kimdir?

Eslem Akar Kimdir?

Eslem Akar kimdir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler