Ana SayfaKimdirÇağdaş Onur Öztürk Kimdir?

İlgili Postlar

Çağdaş Onur Öztürk Kimdir?

Bugün Doğan Ünlüler

Çağdaş Onur Öztürk Kimdir?

Çağdaş Onu Öztürk, Avlu dizisinde ki karakteri ile oldukça ön plana çıkmış durumda. Yakışıklılığı ve başarılı oyunculuğu ile herkesin dikkatini çeken Çağdaş Onur Öztürk kimdir? Başarılı oyuncunun hakkında bilinmeyenler haberimizde.

Çağdaş Onur Öztürk’ün Hayatı

16 Ağustos 1979 tarihinde Sivas‘da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lisede de tiyatro oyunlarında yer alan Çağdaş Onur Öztürk’ün oyuncu olma isteği küçüklükten gelmektedir. Ege Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü’nde okurken de fakültenin tiyatro kulübünde faaliyet gösterdi.

Sonra Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümü’nde eğitimini tamamlayan Çağdaş Onur Öztürk, bu okulda okurken 2008 yılında “Gazi” dizisi ile televizyona adım attı öylece hem okuyup hem çalışmış oldu. Çağdaş Onur Öztürk daha sonra Osman Sınav tarafından yaratılan ve 2009 yılında başlayan, başrolünde Tayanç Ayaydın‘ın oynadığı “Sakarya Fırat” dizisinin kadrosunda yer aldı.

Yakışıklı oyuncu daha sonra başrollerinde güçlü isimlerin bulunduğu ve başladığı zamanlarda büyük ses getirmiş olan “Kuzey Güney” dizisinde rol alma fırsatı buldu. Burada oldukça fark edilen Çağdaş Onur Öztürk’ün oyunculuğu herkes tarafından beğenildi.

Avlu Dizisinde “Oktay Boran” Rolü

Oktay, yakışıklı, kaslı ve uzun boyludur. Eski bir özel hareketçidir. Bir baskın sırasında tüm arkadaşları ölmüştür. Bir tek o kalmış. Bir süre psikolojik tedavi gördükten sonra bir daha özel harekata dönmemiştir. Arkadaşı Murat’ın desteği ile cezaevinden çalışmaya karar vermiştir.

Yer Aldığı Projeler

Filmleri ve Dizileri :
2018 – Avlu (TV Dizisi) Avlu Dizisi Oyuncu Kadrosu
2014 – Tut Sözünü (Sinema Filmi)
2014 – Aşktan Kaçılmaz (TV Dizisi)
2014 – Kendime İyi Bak (TV Dizisi)
2014 – Düşler ve Umutlar (TV Dizisi)
2013 – Böyle Bitmesin (TV Dizisi)
2011-2013 – Kuzey Güney ( TV Dizisi)
2009-2012 – Sakarya Fırat (TV Dizisi)
2008 – Doğruluk Ekseni (TV Dizisi)
2008 – Gazi (TV Dizisi)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler