Ana SayfaKimdirNursel Köse Kimdir?

İlgili Postlar

Nursel Köse Kimdir?

Oyunculuğu ve tiyatro geçmişiyle beğeni toplayan Nursel Köse kimdir? Nursel Köse 1961 senesinde Malatya’da doğdu. Fakülte için 17 yaşında yurtdışına, Almanya’ya gitmek durumunda kaldı.


Bugün Doğan Ünlüler

Nursel Köse Kimdir, Neler Yaptı?

Öğrencilik döneminde radyo tiyatrolarında yazar olarak görev aldı. O dönemlerde dahi oldukça aktif ve üretken biri olan Nursel Köse, tiyatro grubunu kurdu. Çocuk ve yetişkinlere yönelik olarak Almanya’da çeşitli tiyatro oyunlarını organize etti. Daha sonraları yine aynı ülkede kadınlardan oluşan bir kabare grubu kurdu. Şu anda hala Berlin ve Türkiye arasında sık sık yolculuklar yapmaktadır. Nursel Köse’nin televizyonla tanışması 2004 senesinde oldu. O sene SOKO Köln adında bir dizide yer aldı. Kış Masalı, Kötü Yol, Paramparça gibi yerli dizilerle kariyerine devam etti.

2007 yılında Yaşamın Kıyısında isimli sinema filminde oyunculuk anlamında ciddi bir çıkış yakaladı. Hatta o sene Antalya Film Festivali, ona ödül vermeyi uygun buldu. Hala radyo tiyatrolarının ve ekranların sevilen ve aranan figürleri arasında yer alır.

Güncelleme: Nursel Köse yeni başlayan Avlu dizisinde Kudret Öztürk karakterini canlandırıyor.

Avlu dizisi oyuncuları

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler