Ana SayfaDedikoduGeçen Hafta En Çok İlgi Çeken Haberler (16.10.17)

İlgili Postlar

Geçen Hafta En Çok İlgi Çeken Haberler (16.10.17)

Magazin gündemini sizler için değerlendirmeye son dakika gelişmelerini takip etmeye devam ediyoruz. Magazinhaberleri.com ekibi olarak En Çok İlgi Çeken Haberler ile gündemdeki başlıkları sizler için derledik. Gündeme bomba gibi düşen haberlerin sizler için biz özetini oluşturduk.

Bakalım hangi ünlü hangi haberi ile bu hafta gündemde kalmış işte En Çok İlgi Çeken Haberler

Şeyma’yla Arası Bozulunca Acun’un Eski Eşine Yanaştı!

Şeyma Subaşı ile uzun süredir arası açık olan Aslışah Alkoçlar, rotayı, Acun Ilıcalı’nın eski eşi Zeynep Ilıcalı’ya çevirdi. Aslışah Alkoçlar, Zeynep Ilıcalı’nın paylaşımının altına “Barbiiiem hoşgeldin” notunu yazdı.

 

Serdar Ortaç Sevgilisini Bir Kalemde Sildi !

Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan çifti çok ağır bir karar aldı. Çift sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bıraktı. Bu yaptıkları hareket ise Boşanıyorlar mı ? dedirtti.

Serdar Ortaç’ın eşi Chloe’den boşanma açıklaması

Kanal D’nin sevilen magazin programı olan Magazin D’ye konuşan Sertar Ortaç’ın eşi Chloe, boşanma açıklamaları hakkında ilk defa konuştu. Chloe, Serdar Ortaç çiftinin boşanacağı söylentileri ortalıkta dolaşıyordu. Serdar Ortaç’ın eşi Chloe bu konu hakkında açıklama yaptı.

Aleyna Tilki’nin Ünlü Playboyla Instagram’daki Yazışmaları Şok Etti!

Son zamanlarda her yaptığı hareketiyle olay olan Aleyna Tilki, bu kez de sosyal medyada ünlü Playboy mankeni Burak Boz’a yazdığı mesajlarla şok etkisi yaptı ve pes artık dedirtti.

Bekir Aksoy’un boşandığı eşinden bomba itiraf!

Bekir Aksoy ile geçtiğimiz aylarda tek celsede boşanan Derya Çavuşoğlu, dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, verdiği röportajda ayrılığı hakkında “Canı gönülden boşandım.” diye açıklama yaptı. Detaylar haberimizde…

[irp]

Yeşim Salkım, Gülben Ergen’i İfşa Etti, İşinden Oldu!

Gülben Ergen’in evli bir iş adamı ile yaşadığı aşkı açığa çıkaran Yeşim Salkım, 2 işinden birden olunca adeta pişman oldu.

Nihat Doğan imam nikahı yapmış!

Geçmiş açıldı Nihat Doğan hem sinirlendi hem de şimdiye kadar kimsenin duymadığı itiraflarda bulundu. Beyaz TV’de Söylemezsem Olmaz’ın sunuculuğunu yapan Nihat Doğan’a öyle bir soru yöneltildi ki Doğan şok oldu. Yaşananlara ve tüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.
[irp]

Fatma Girik “Sevişme Sahneleri Gerçekti” Diyen Yaşar Alptekin’e Yanıt Verdi!

Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Fatma Girik geçtiğimiz günlerde Posta gazetesinden Alev Gürsoy Cimin’le bir röportaj yaptı. Yaptığı röportajda; hayatının bilinmeyen yönlerinden, servetinden ve sağlık durumundan bahseden Girik; son zamanlarda oyunculuk yıllarındaki öpüşme ve sevişme sahnelerin gerçek olduğunu dile getiren Yaşar Alptekin’e de sert eleştirilerde bulundu.

Yıldız Tilbe Ahmet Hakan’ın Sözlerine Delirdi: “Sen Erkek Bile Değilsin!”

Yıldız Tilbe Ahmet Hakan’ın kendisi hakkında köşe yazısında yazdıklarına delirdi! Kendisinin ırkçılıkla suçlandığına sinirlenen Tilbe, Hakan’a “Sen erkek bile değilsin. Kadın mı olmak istiyorsun!” sözleri ve daha da fazlasını içeren tweetleriyle bugün ki gündeme bomba gibi düştü.

Orhan Gencebay isyan etti: Boğaz manzaralı evde oturmak çok zor!

Usta sanatçı Orhan Gencebay isyan etti. Gencebay, Boğaz manzaralı evde oturmanın zorluklarını anlatıp “Trafik yüzünden evimden arabayla çıkamıyorum.” dedi. Detaylar haberimizde…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler