Ana SayfaÜnlülerBekir Aksoy'un boşandığı eşinden bomba itiraf!

İlgili Postlar

Bekir Aksoy’un boşandığı eşinden bomba itiraf!

Bekir Aksoy ile geçtiğimiz aylarda tek celsede boşanan Derya Çavuşoğlu, dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, verdiği röportajda ayrılığı hakkında “Canı gönülden boşandım.” diye açıklama yaptı. Detaylar haberimizde…

[irp]

Ünlü oyuncu Bekir Aksoy ve ondan tam 23 yaş küçük olan Derya Çavuşoğlu çifti, 2013 yılında gerçekleştirdikleri evliliklerini geçtiğimiz temmuz atında sürpriz şekilde tek celsede noktalamıştı.

[irp]

İş saygısızlığa gidiyordu, çirkinleşmeden ayrıldık

Derya Çavuşoğlu, sürpriz boşanma hakkında “Birbirimize karşı bazı şeylere tahammül edemez hale gelmiştik. İş saygısızlığa doğru gidiyordu. Çirkinleşmeden ayrıldık.” demişti.

[irp]

Derya Çavuloğlu’ndan bomba açıklama: Canı gönülden isteyerek boşandım.

Bekir Aksoy ile boşanan Derya Çavuşoğlu, Boşanmanın sancıları geçti mi, kötü günleri atlattınız mı?” sorusuna, “Benim adıma kolay oldu. Çünkü davayı ben açmıştım. Canı gönülden isteyerek boşandım.” yanıtını verdi.

[irp]

Emir babasını soruyor, ama yapacak bir şey yok. Alışacak!

Çavuşoğlu, Bekir Aksoy ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Emir hakkında ise, “Emir babasını soruyor. Ama yapacak bir şey yok. O da alışacak. Zaten babası ile yeni yeni görüşmeye başladı.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler