Ana SayfaDizilerSinem Kobal Yeni Dizisindeki Aksiyon Sahneleriyle Büyük İlgi Gördü

İlgili Postlar

Sinem Kobal Yeni Dizisindeki Aksiyon Sahneleriyle Büyük İlgi Gördü

Sinem Kobal yeni dizisinde, cici kız imajını değiştirip sert hatun oldu. Yeni sezonda ‘Yüz Yüze’ dizisiyle ekranlarda olacak güzel oyuncu, bu kez sert bir polisi canlandırıyor.

Sinem Kobal önceki dizi filmlerinde canlandırdığı rollerden çok farklı bir karakterle, bu sezon Show TV’de izleyiciler karşısına çıkacak. “Selena ve Küçük Sırlar” dizilerindeki performansına çok zıt olan Yüz Yüze dizisiyle Kobal’ın, dövüş sahnelerindeki başarısı büyük ilgi gördü.

[irp]

Sinem Kobal Aldığı Yakın Dövüş ve Atış Eğitimiyle Göz Doldurdu!

Yeni sezona damga vurması beklenen ‘Yüz Yüze’ dizisinde azılı soygun çetesinin peşine düşen sert ve güzel bir polisi canlandıracak olan Sinem Kobal’ın, dizi için sıkı eğitimlerden geçtiği ortaya çıktı. HT Magazin’den aldığımız habere göre yakın dövüş ve atış eğitimleri alan güzel oyuncunun, fragmanları yayınlanan dizisinde sergilediği aksiyon sahnelerindeki başarısı, gözlerden kaçmadı.

Sinem Kobal Küçük Sıralar’dan Sonra Yine Birkan Sokullu İle

2010-2011 yılları arasında ekranlara gelen ‘Küçük Sırlar’ adlı dizide Sinem Kobal ile yakışıklı oyuncu Birkan Sokullu “Su ve Demir” karakterlerinde başrolde oynamıştı. Bu sezon ise yayınlanan fragmanlarıyla izlenme rekorları kıran ‘Yüz Yüze’ dizisinde yeniden birlikte başroldeler. Güzel oyuncu, yeni dizisinde Seliha adlı sert bir polis iken; Birkan Sokullu ise azılı çete lideri Cihangir’i canlandırıyor. Dizide; tamamen zıt kutuplarda olan Seliha ve Cihangir, birbirlerine düşman olduklarını dahi bilmeden, bir araya gelecektir.

 

Birkan Sokullu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler