Ana SayfaÜnlülerMehmet Ali Erbil sahnede fenalaştı, hastaneye kaldırıldı!

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil sahnede fenalaştı, hastaneye kaldırıldı!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Miss Fashion TV 2017 Güzellik Yarışmasında sunuculuk yaparken aniden fenalaştı. Sunuculuğu yarıda bırakmak zorunda kalan Erbil, hemen hastaneye kaldırıldı. Detaylar haberimizde…

[irp]

Mehmet Ali Erbil sahnede fenalaştı

Şovmen Mehmet Ali Erbil, Kıbrıs’ta gerçekleşen Miss Fashion TV 2017 Güzellik Yarışması’nın sunuculuğunu yapıyordu. Sahnede fenalaşmaya başlayan Mehmet Ali Erbil, Vertigo hastası olduğunu açıklayarak “Dengemi kaybediyorum zor ayakta duruyorum.” dedi ve oturmak için izleyicilerden izin istedi.

[irp]

Hastaneye kaldırıldı

Bir süre davetlilerin arasında oturarak gecenin sunuculuğunu yapmaya devam eden Mehmet Ali Erbil, tansiyonunun da yükselmesi ile birlikte iyice fenalaştı. Geceyi sunmayı yarıda kesmek zorunda kalan ünlü şovmen, hastaneye kaldırıldı. Ünlü şovmen, sevenlerini korkuttu.

[irp]

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, bir süredir üç aydır aşk yaşadığı sevgilisi şarkıcı Nevin’in Erbil’den hamile kalması ve ünlü şovmenin bebeği aldırmasını istemesi haberleri ile gündemdeydi. Şarkıcı Nevin, yaptığı açıklamalar ile gündem yaratırken, bebeğini de aldırdı. Erbil, bir süredir bu konu hakkında çıkan haberler ile anılıyordu.

Mehmet Ali Erbil kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler