Ana SayfaDizilerZümrütüanka 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Özgüçler Serhat'ı Karşılarında Görünce Şok Oluyor!

İlgili Postlar

Zümrütüanka 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Özgüçler Serhat’ı Karşılarında Görünce Şok Oluyor!

Zümrütüanka 9. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Serhat, Niyazi’den annesinin ölümüne neden olan kişilerin amcası ve babaannesi olduğunu öğrenir. Önce Abbas’ın karşısına çıkan Serhat, ondan cevap alamayınca Azimet’in karşısına çıkar. Azimet, annesinin ölümüne kendisinin neden olduğunu itiraf eder. Serhat, Zümrüt’ü de alıp evi terk eder. Ancak Zümrüt, en yakın arkadaşı tarafından ihanete uğrar. Serhat ise Özgüçler tarafından kaçırılıp diri diri mezara gömülür. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Özgüçler Serhat’ı karşılarında görünce şok oluyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Özgüçler Serhat’ı Karşılarında Görünce Şok Oluyor!

Zümrütüanka 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Azimet, adamlarını toplayıp ortadan kaybolan oğlunu bulmaları için onlara talimat veriyor. Öte yandan Abbas’la bir pazarlığa girip, o gün geldiğinde onun istediğini yapmayı vaad ediyor. Azimet ile Abbas’ın gizli anlaşması ne?

Zümrütüanka 9. bölüm 1. fragmanı….

ZÜMRÜTÜANKA 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Niyazi Çavuş, Serhat’a büyük bir itirafta bulunur. Annesinin ölümünün nedenini amcası Abbas’a sormasını söyler. Serhat, önce amcasının sonra babaannesinin karşısına çıkıp annesine ne yaptıklarını sorar. Azimet, önce kıvırsa da sonra annesinin ölümüne kendisinin neden olduğunu itiraf eder. Onun gittiğini ve onu durdurmadığı için kendisini suçladığını söyler.

Serhat, duyduklarından sonra artık o evde kalmak istemediğini söyleyince, Zümrüt’de onunla gider. Abbas, Zümrüt’ün en yakın arkadaşı Gülsüm’e ev araba vereceğini söyleyerek, onun Serhat’a yalan söylemesini ister. Gülsüm, Zümrüt’ü bıraktığı yerden almaya gelen Serhat’a, onun Adil’le zorla evlendirilmediğini, ona aşık olduğunu söyler. Serhat, duydukları karşısında şok olur.

Zümrüt, Serhat’ın kendisini almaya gelmediğini görünce konağa geri dönmek zorunda kalır. Azimet, Abbas’ın Meliha’ya ilgisini Fitnat’a çıtlatır. Fitnat is, eline bir makas alıp Meliha’yı tehdit eder. Azimet, Ülfet’le Meliha’yı konaktan kovar. Ancak hizmetlilerden biri Fitnat’ın hamile olmadığını söyler.

Zümrüt, ailesini tekrar konağa geri alır. Sühandan’ın düğünü olur. İhsan, Sühandan’ın koruması olarak içeri girip onun videosunun olduğu bilgisayarı Serhat’a teslim eder. Polisler, Özgüçlerin konağına gelip videoyu yayınları tutuklar. Serhat, Özgüçlerin hisse senetlerini alıp Sühandan’ın üzerine yürütür. Bunu duyan Kudret, hastanelik olur.

Bu arada Abbas, kaçırılır ve arabası Kızılırmak’ta bulunur. Serhat, Zümrüt’ü çağırıp onun sevdiği kişinin öldüğünü söyleyin onu bir kez daha terk eder. Zümrüt, tam arası düzelmişken Serhat’ın bu yaptığına anlam veremez. Serhat, Özgüçler tarafından köşeye kıstırılır ve diri diri tabutun içine koyulup gömülür.

Zümrütüanka 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Serhat Diri Diri Mezara Gömülüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler