Ana SayfaDizilerZümrütüanka 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azimet Zümrüt'ü Ölümle Tehdit Ediyor!

İlgili Postlar

Zümrütüanka 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azimet Zümrüt’ü Ölümle Tehdit Ediyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Zümrütüanka 22. yeni bölümüyle 9 aralık çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Hamit, ölür. Serhat ise onu öldürmek suçundan tutuklanır. Azimet, Hamit’i vuranın Abbas olduğunu bildiği halde susar ve Cemil’den suçu üstlenmesini ister. Serhat, serbest kalır. Sühandan, hamile olduğunu öğrenir. Ama bu durumu herkes den gizler. Behram, Serhat’ın ailesini önce yakmak ister. Ama başaramaz. En sonunda oğlunun intikamını almak için Latif’i kaçırır. Behram, Latif’i öldürecek mi? Zümrütüanka 22. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Azimet, Zümrüt’ü ölümle tehdit ediyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Azimet Zümrüt’ü Ölümle Tehdit Ediyor!

Zümrütüanka 22. bölüm 1. fragmanında; Abbas, Serhat’tan Behram’ın oğlunu kaçırdığını öğreniyor. Zümrüt Azimet’e, Abbas’ı korumak için Serhat’ı ateşe attığını şimdi de Latif’in hayatının tehlikede olduğunu söylüyor. Azimet ise Zümrüt’e, tehlikeli sularla yüzdüğünü, dikkat etmezse sonunun Serhat’ın annesi gibi olacağını söylüyor.

İşte Zümrütüanka 22. bölüm 1. fragmanı…

 

ZÜMRÜTÜANKA 21. BÖLÜM ÖZETİ!

Serhat ile Hamit’in karşılaşmasından sonra iki el silah sesi duyulur. Hamit, ölür. Serhat ise, ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılır. Abbas, annesine gidip Hamit’i kendisinin öldürdüğünü itiraf eder. Serhat, hastaneden kaçıp kızının intikamını almak ister. Zümrüt, Abbas’ın cenazede olmamasından şüphelenir. Abbas, hem Serhat’ı, hemde Hamit’i vurmuştur.

Behram, Serhat’ın tüm ailesini kaçırıp bir yere kapatır. Orayı da ateşe verdirir. Serhat ile Cihan, onların yerini bulup oradan kurtarır. Zümrüt, mezarlıkta Azimet’in Abbas’la olan konuşmalarını duyar. Azimet’e gidip, onun Serhat’ın annesini öldürttüğünü bildiğini söyler. O ise, bu sırrı konuşmaması karşılığında ona dünyaları vermeyi teklif eder.

Behram, hapse atılan Serhat’ı orada öldürtmek için adam tutar. Ama Serhat, adamın kendisini öldürmeye çalıştığı sırada onu gardiyanlara teslim eder. Sühandan, hamile olduğunu öğrenir. Ama bunu kimseye söylemez. Azimet, Cemil’i yanına çağırıp suçu üstlenmesini ister. Cemil, suçu üstlenir ve Serhat serbest kalır.

Meliha, annesinin zoruyla Latif’le görüşmeye gider. Latif, Meliha’nın kendisininden hoşlanmadığını amacının farklı bir şey olduğunu anlar. Ama Meliha, onu sürekli arayıp onunla evlenmek ister. Zümrüt’ün konuşmalarını dinleyen Zümrüt’ün annesi soluğu Azimet’in yanında alır ve onun Serhat’ın annesini öldürttüğünü bildiğini söyleyip tehdit eder.

Behram, babasını özleyen torununa onun babasının öldüğünü söyler. Behram, Serhat’tan intikam almak için bu sefer Latif’i kaçırır. Serhat’ı, görüntülü arayıp Latif’in eli kolu bağlı bir şekilde elinde olduğunu ona gösterir.

Zümrütüanka 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Behram Latif’i Öldürecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler