Ana SayfaDizilerZümrütüanka 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Behram Latif'i Öldürecek Mi?

İlgili Postlar

Zümrütüanka 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Behram Latif’i Öldürecek Mi?

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Zümrütüanka 21. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hamit, ölüyor. Serhat ise onu öldürmek suçundan tutuklanıyor. Azimet, Hamit’i vuranın Abbas olduğunu bildiği halde susuyor ve Cemil’den suçu üstlenmesini istiyor. Serhat, serbest kalıyor. Sühandan, hamile olduğunu öğreniyor. Ama bu durumu herkes den gizliyor. Behram, Serhat’ın ailesini önce yakmak istiyor. Ama başaramıyor. En sonunda oğlunun intikamını almak için Latif’i kaçırıyor. Behram, Latif’i öldürecek mi?

Çarşamba Dizileri 2020

Behram Latif’i Öldürecek Mi?

Zümrütüanka dizisinin 22. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Serhat ile Hamit’in karşılaşmasından sonra iki el silah sesi duyuluyor. Hamit, ölüyor. Serhat ise, ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. Abbas, annesine gidip Hamit’i kendisinin öldürdüğünü itiraf ediyor. Serhat, hastaneden kaçıp kızının intikamını almak istiyor. Zümrüt, Abbas’ın cenazede olmamasından şüpheleniyor. Abbas, hem Serhat’ı, hemde Hamit’i vurmuştur.

ZÜMRÜTÜANKA 21. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Behram, Serhat’ın tüm ailesini kaçırıp bir yere kapatıyor. Orayı da ateşe verdiriyor. Serhat ile Cihan, onların yerini bulup oradan kurtarıyor. Zümrüt, mezarlıkta Azimet’in Abbas’la olan konuşmalarını duyuyor. Azimet’e gidip, onun Serhat’ın annesini öldürttüğünü bildiğini söylüyor. O ise, bu sırrı konuşmaması karşılığında ona dünyaları vereceğini teklif ediyor.

Behram, hapse atılan Serhat’ı orada öldürtmek için adam tutuyor. Ama Serhat, adamın kendisini öldürmeye çalıştığı sırada onu gardiyanlara teslim ediyor. Sühandan, hamile olduğunu öğreniyor. Ama bunu kimseye söylemiyor. Azimet, Cemil’i yanına çağırıp suçu üstlenmesini istiyor. Cemil, suçu üstleniyor ve Serhat serbest kalıyor.

Meliha, annesinin zoruyla Latif’le görüşmeye gidiyor. Latif, Meliha’nın kendisininden hoşlanmadığını amacının farklı bir şey olduğunu anlıyor. Ama Meliha, onu sürekli arayıp onunla evlenmek istiyor. Zümrüt’ün konuşmalarını dinleyen Zümrüt’ün annesi soluğu Azimet’in yanında alıyor ve onun Serhat’ın annesini öldürttüğünü bildiğini söyleyip tehdit ediyor.

Behram, babasını özleyen torununa onun babasının öldüğünü söylüyor. Behram, Serhat’tan intikam almak için bu sefer Latif’i kaçırıyor. Serhat’ı, görüntülü arayıp Latif’in eli kolu bağlı bir şekilde elinde olduğunu ona gösteriyor. Azimet ile Serhat, Latif’i kurtarabilecek mi?

 Zümrütüanka 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Serhat Hamit’i Öldürüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler