Ana SayfaDizilerExxen'in 'Şeref Bey' Dizisiyle Usta Oyuncu Ekranlara Geri Dönüyor..

İlgili Postlar

Exxen’in ‘Şeref Bey’ Dizisiyle Usta Oyuncu Ekranlara Geri Dönüyor..

Televizyonculuktaki başarısı ülke sınırını aşan ve devamlı çalışma alanını çeşitlendiren Acun Ilıcalı’nın yeni yılda yayın hayatına başlatacağı ve uzunca bir vadede 4 milyon abone hedeflediği Exxen adını verdiği dijital platformu için yep yeni bir dizi çekimi başladı. Prestij projesi olan ‘Şeref Bey’ adlı dizinin yönetmenliğini Onur Ünlü’nün, senaryo danışmanlığını ise Ali Atay’ın yapacağı bu komedi kategorisindeki dizide dünyaca ünlü Emmy ödüllü oyuncu Haluk Bilginer başrollerde oynayacak. Tüm Detaylar Haberimizde..

Exxen’in ‘Şeref Bey’ Dizisiyle Usta Oyuncu Ekranlara Geri Dönüyor..

Her işinde göz dolduran yüksek performansıyla dünyaca ünlü Emmy ödüllerine layık olan usta sanatçı  Haluk Bilginer, medya patronu Acun Ilıcalı’nın yeni dizisiyle televizyona geri dönmeye gün sayıyor.

“Şahsiyet” ve “Masum” adlı dizilerde takdire şayan olan başarısıyla isminden bolca söz ettiren sanatçı Haluk Bilginer, ünlü televizyoncunun teklifi için el sıkışarak Şeref Bey yapımıyla hayranlarının yüzünü güldürecek.

“Şeref Bey” On Bölüm Olarak Düşünülüyor…

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı tarafından tamamı oluşturularak ve 2021 senesi başı itibariyle düzenlenen içeriklerin yayımlanmaya başlayacağı  Exxen projesinde boy gösterecek olan sanatçı Haluk Bilginer’in “Şeref Bey” isimli bu komedi dizisi “Şeref Bey” toplam olarak on bölüm çekilecek..

Ne Zaman Başlıyor..

Yönetmen koltuğunda usta yönetmen Onur Ünlü’nün oturacağı, Yusuf Reha Alp’in senaryosunu da yazdığı Şeref Bey’in senaryo danışmanlığını da başarılı yönetmen ve oyuncu Ali Atay, gerçekleştirecek olan dizi çekimleri biter bitmez 2021 Mart ayında yayınlanması için hazırlanıyor.

Şeref Bey’in Birbirinden Ünlü Oyuncu Kadrosu!…

Çekimleri on bölüm olarak tasarlanan Şeref Bey komedi dizisinde Haluk Bilginer başta olmak üzere, Serhat Kılıç, Devrim Yakut, Ahmet Rıfat Şungar, Songül Öden, Şükran Ovalı, Ertan Saban ve Beyti Engin gibi başarı kovalayan oyuncular rol paylaşıyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler