Ana SayfaÜnlülerSinan Akçıl: " Sosyal Medyadan Sorumlu Bakan Olayım "

İlgili Postlar

Sinan Akçıl: ” Sosyal Medyadan Sorumlu Bakan Olayım “

Kaybettiğimiz ünlü şarkıcı Kayahan’ın solisti ve eşi olarak tanınan İpek Açar’ın TRT Müzik ekranlarında yayınlanan “İpek Açar’la İpek Yolu” Programı”nın bu haftaki konuğu özel hayatı ve yeni şarkısı Bye Bye ile gündemde olan Sinan Akçıl oldu. Besteci ve yorumcu kimliğiyle ön planda olan  Sinan Akçıl ve İpek Açar, Cuma akşamı TRT Müzik ekranlarında birbirinden güzel şarkılarla, keyifli ve eğlenceli şarkılara imza attılar. İşte Detaylar..

Sinan Akçıl: Uzun süre hayatımda kimse olmayacak

Sinan Akçıl: ” Sosyal Medyadan Sorumlu Bakan Olayım “

İpek Açar, “İpek Açar ile İpek Yolu” isimli TRT Müzik’de yayımlanan bir müzik programıyla sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Pandemi kuralları sebebiyle, konser programı seyircisiz ve sosyal mesafeye uygun olarak çekilirken konser sırasında Sinan Akçıl’ın muzip kişiliği, şarkılarla birleşti ve İpek Açar ve Sinan Akçıl, güzel sohbetlere imza attılar. İşte o eşsiz programdan önemli satır başları..

“Koruda Gece Koşarken Fahrettin Koca Aradı”

Sinan Akçıl’ın “Koruda gece koşu yapıyordum, Pandemi şarkımızı dinlemiş, Fahrettin Koca aradı, çok mutlu oldum” ifadelerine İpek Açar da katıldı ve ikili Pandemi sürecinde başarıları nedeniyle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı tebrik ettiklerini söylediler.

“Sosyal Medyadan Sorumlu Bakan Olayım”

Sunucu İpek Açar, “Sosyal medya ile aran nasıl” deyince de, Sinan Akçıl kahkalarıyla birlikte “Sosyal medyadan sorumlu bakan olayım” 

“Karantinada Ajda’ya, Sibel Can’a 3, Ebru Gündeş’e 1 Şarkı yazdım. 7 şarkıyla başarılı çıktım O Süreçten” dedi.

” Birkaç Tırmıkla İniyorum Sahneden “

“Playback sevmiyorum, konser bitti paranı al git sevmiyorum. Canlı okuyorum. Çok enerjiğim sahnede, birkaç tırmakla iniyorum sahneden. 50 metrekare odada şarkı yapıyorsun, 50 bin kişiye konserde okuyorsun. Nankör olmamak lazım……

…….13 yaşımda şarkı yarışmasında 2. Oldum diye sahneye geri çıkmadım. Protesto ettim, çünkü birinci olanın akrabasının da jüride olduğunu öğrendim. “

“Onno Tunç Olacağım Diyordum”

” 19 yaşımda Onno Tunç olacağım diyordum “

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler