Ana SayfaDünyaHaluk Bilginer İngiltere Yapımı "Alex Rider" Dizisinin Başrolü Oldu!

İlgili Postlar

Haluk Bilginer İngiltere Yapımı “Alex Rider” Dizisinin Başrolü Oldu!

Türkiye’nin en iyi erkek oyuncusu denince akla gelen ilk isimlerden olan usta oyuncu Haluk Bilginer İngiltere yapımı Alex Rider dizisinin başrolü oldu! Sadece Türkiye’de değil İngiltere’de büyük bir beğeniyle izlenen usta oyuncunun yer aldığı yapımın çekimleri İngiltere ve Romanya’da gerçekleşecek. İşte dizi hakkında tüm detaylar;

Haluk Bilginer’in Yeni Dizisi Belli Oldu

Emmy Ödülleri’nde “Şahsiyet” dizisindeki performansıyla “En İyi Erkek Oyuncu” seçilen ünlü oyuncunun yeni projesi belli oldu. Muhteşem oyunculuğuyla milyonları kendine hayran bırakan Haluk Bilginer uzun bir aradan sonra bir kez daha yabancı bir yapımla hayranlarıyla buluşacak.

Haluk Bilginer, Şahsiyet İle Emmy Ödülü’ne Aday Oldu!..

Anthony Horowitz’ın Kitabından Uyarlandı

“Alex Rider” Anthony Horowitz tarafından Alex Rider adında bir genç casus hakkında kaleme alınan bir dizi casus romanıdır. On bir romanın yanı sıra altı grafik roman, yedi kısa öykü ve ek bir kitaptan oluşan dizinin bölümlerinin İngiltere ve Romanya’da çekileceği öğrenildi. İlk sezonun kısa bir özetini anlatacak olursak bölümler 14 yaşındaki Alex Rider’ın dünyası üzerine kurulu olacak. Amcasının şüpheli ölümüyle altüst olan Alex sadece birkaç gün içinde bir öğrenciden gizli servise hizmet eden bir ajana dönüşür. Üstelik seçme şansı da yoktur. Acımasız komando eğitimlerine katılmak ve başkalarının onun için çizdiği kadere razı olmak, özel tasarım silahlarıyla birlikte ilk görevine gitmek zorundadır.

Haluk Bilginer İngiltere Yapımı “Alex Rider” Dizisinin Başrolü Oldu!

Alex Rider’ı Otto Farrant üstlenirken Vicky McClure, Andrew Buchan ve Stephen Dillane gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizide Haluk Bilginer, dizinin kötü adamı Dr. Greif’i canlandıracak. Dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak. Henüz çekim tarihi netleşmeyen “Alex Rider” dizisinin yayım tarihi hakkında ise bir bilgi paylaşılmadı.

Haluk Bilginer Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler