Ana SayfaÜnlülerKerem Bursin: Kendimi Fazla Yıprattım

İlgili Postlar

Kerem Bursin: Kendimi Fazla Yıprattım

Geçtiğimiz sene Serenay Sarıkaya ile üç buçuk senelik ilişkisini sonlandıran Kerem Bursin yaşamında pek çok şeyi değiştirmişti. Amerika’dan döndükten sonra ekranlara yeniden dönen ünlü oyuncu sosyal medya hesabından katıldığı bir canlı yayında samimi açıklamalar yaptı. Kerem Bursin “Kendimi fazla yıprattım” itirafıyla bombayı patlattı. İşte ünlü oyuncunun o itirafı;

Bomba Aşk

Serenay Sarıkaya ile ilişkisini bitirdikten sonra aşk dedikodularından uzak duran Kerem Bursin’in adı bir süredir Demet Özdemir’le anılıyor. Arkadaş ortamında tanıştıkları ve karantina döneminde sık sık birbirlerini ziyaret ederek yakınlaştıkları iddia edilen ikilinin karantinada birlikte kaldıkları iddia ediliyor. Ancak ikili şimdilik aşk dedikoduları hakkında hiç bir açıklama yapmamayı tercih ediyor.

Bomba Aşk! Kerem Bürsin Gönlünü Güzel Oyuncuya Kaptırdı!!..

“Oyunculukta En Önemli Şey Duygu”

Mesleği hakkında açıklama yapan ünlü oyuncu “Oyunculukta en önemli şey duygu. Biz bir karakter canlandırıyoruz ve yaşatıyoruz, duygu en samimi şey. Duygu, aksanın da önüne geçer. Duyguyu verebiliyor ve o karaktere giriyorsan, seyirci de o aksanı kabul edecek” ifadelerini kullandı.

“Şiveli Bir Karakter Oynayamam”

Aksanın bazı karakterleri oynamasını engellediğini düşündüğünü dile getiren ünlü oyuncu “Bazı şeylere kısıtlıyım. Bazı projeleri teklif gelse bile kendimi orada göremiyorum, inanmıyorum. Şiveli bir karakter oynamam.” diyerek zamanında bir senaristle yaşadığı anıyı “Bunu cidden yapmak istiyorsak, bir sene çalışmam lazım’ diyorum. Bana zamanında bir senarist, ‘Bu çocuğun aksanı çok kötü. Bu piyasada bir şey olmaz’ demişti.” sözleriyle ilk kez anlattı.

Kerem Bursin: Kendimi Fazla Yıprattım

Hayatının en zor dönemlerinden birinin babasını kaybettiği dönem olduğunu itiraf eden Kerem Bursin o dönem yaşadıklarını “Babamı kaybettiğim sahne vardı başlarda eve gittim, duştayım ağlıyorum falan… O heyecan tabii, önemli ki… Biraz kendimi fazla yıprattım ama güzeldi.” sözleriyle anlattı.

Kerem Bursin Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler