Ana SayfaDedikoduBomba Aşk! Kerem Bürsin Gönlünü Güzel Oyuncuya Kaptırdı!!..

İlgili Postlar

Bomba Aşk! Kerem Bürsin Gönlünü Güzel Oyuncuya Kaptırdı!!..

Başarılı oyuncu Kerem Bürsin ile güzel oyuncunun aşk yaşadığı iddiası magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Oyuncu ikilinin ilişkisi canlı yayın yapan Kerem Bürsin’in bardağındaki detay ortaya çıkardı. Kerem Bürsin kime gönlünü kaptırdı? İşte Detaylar..

Kerem Bursin’den Serenay Sarıkaya Açıklaması!

Bomba Aşk! Kerem Bürsin Gönlünü Güzel Oyuncuya Kaptırdı!!..

Kanal D ekranlarının beğenilerek izlenen magazin programı 2. Sayfa’nın yapmış olduğu özel habere göre, Kerem Bürsin ile oyuncu Demet Özdemir ile yakınlaştı.

Kerem Bursin kimdir?

Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin’in geçen günlerde konuk olduğu bir canlı yayında üzerinde ‘D’ harfi bulunan kupa kullanması Mesajmı veriyor yorumlarına sebep oluverdi.

Türkiye’de ki korona virüs salgını önlemleri içeriğinde hafta sonu Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlanan 2. Sayfa magazin programının ünlü sunucuları Gülşen Yüksel Salt ile Müge Dağıstanlı, oyuncular Kerem enBürsin ile Demet Özdemir’in ilişki yaşamaya başladığını öne sürdü.

Demet Özdemir kimdir?

Bardaktaki O Detay Aşkı Ele Verdi!..

2. Sayfa’nın yaptığı özel habere göre: önceden de tanışan Kerem ve Demet ikilisi ortak arkadaşları sayesinde son dönemlerde daha sık görüşmeye başladılar. Ünlü ikiliden henüz bir açıklama yapılmazken Kerem ve Demet’in karantina sürecini de beraber geçirdikleri iddia edildi.

Diğer yandan sosyal medya hesabından bir canlı yayına katılan Kerem Bürsin’in elindeki “D” harfli olan bardak aşk iddialarını kuvvetlendirdi.

Son zamanlarda Doğduğun Ev Kaderindir adlı dizide oynayan güzel oyuncu Demet Özdemir son olarak Yaman Taciroğlu ile kısa bir aşk yaşamıştı. Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin ise en son oyuncu Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamıştı.

Oyuncu Demet Özdemir, yasaklara rağmen dışarı çıkanlara isyan etti: Yalvarıyorum önlem alın

İşte Kerem Bürsin’in Kupasında ki O Detay;

Kupa'da ki O Detay
Kupa’da ki O Detay

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler