Ana SayfaDizilerMaria İle Mustafa 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Görkem Kudret'in Oğlu Mu...

İlgili Postlar

Maria İle Mustafa 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Görkem Kudret’in Oğlu Mu Çıkacak?

Atv’nin sevilen dizisi Maria ile Mustafa, 14. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Düğündeki patlamada Galip’in annesi ve babası hayatını kaybediyor. Gonca ile Galip, Eda’nın cesedini Mustafa’nın evine götürüp koyuyor. Yanına da, patlamayı kendisinin yaptığını itiraf eden bir mektup koyuyor. Şahin, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılır. Sürekli Çiçek’i sayıklayınca Kudret, onu buldurup getirdir. Ama Çiçek, Kudret’ten bir ev istiyor. Maria, bebeğini kaybediyor. Mustafa, onu mutlu etmek için bir otele ortak oluyor. Restoranını da işletmesi için Maria’ya veriyor. Görkem, Mustafa’yla ortak olmasının altında başka şeyler vardır. Maria ile Mustafa 15. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Görkem, Kudret’in oğlu mu çıkacak?

Pazar Dizileri 2020

Görkem Kudret’in Oğlu Mu Çıkacak?

Maria ile Mustafa dizisinin 15. bölüm 1. fragmanında; Görkem, Kudret’le tanışıyor. Ona imalı bir şekilde çocuklarını çok sevdiğini anladığını söylüyor. Kudret’de, dünya bir yana onların bir yana olduğunu söylüyor. Mustafa, Görkem’in kim olduğunu merak edip araştırmaya başlıyor. Şahin, bir komploya kurban gidiyor ve polisler tarafından tutuklanıyor. Maria Görkem’i, konağa yemeğe davet ediyor. O da kabul ediyor.

İşte Maria İle Mustafa 15. bölüm 1. fragmanı….

MARİA İLE MUSTAFA 13. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Galip’in koyduğu bomba patlıyor. Orada annesi ve babası ölüyor. Gonca, Eda’nın intihar ettiğini Galip’e söylüyor. O bu haberle yıkılıyor. Gonca, hemen bir plan yapıp patlamayı Eda’nın üzerine atmanın yolunu buluyor. Onun cesedini Mustafa’nın evine götürüp koyuyorlar ve yanına da patlamayı yaptığını sonrasında intihar ettiğini kanıtlayan bir mektup koyuyorlar. Patlama Eda’nın üzerine kalıyor. Öldüğü için de polis fazla araştırmıyor.

Şahin, ağır yaralanıyor ve hastaneye kaldırılıyor. Maria ise, patlamada bebeğini kaybettiğini öğreniyor. Şahin, sürekli Çiçek’i sayıklıyor. İclal Kudret’e, Çiçek’i ve bebeğinin kendisinin gönderdiğini itiraf etmek zorunda kalıyor. Kudret hemen Çiçek’i buldurup getirtiyor. Ama Çiçek, Kudret’ten üzerine bir ev yapmasını istiyor. O da mecbur kalıp ona bir ev alıyor. Şahin, hastaneden çıktıktan sonra da onları o eve gönderiyor.

Maria, bebeğini kaybettikten sonra içine kapanıyor. Mustafa, onun yemek yapmayı sevdiğini bildiği için onu tekrar hayata döndürmek için bir otele ortak oluyor. Restoranı da Maria’yaya açıyor. Görkem, Mustafa’yla ortak olmasının altında başka planları vardır.

Maria İle Mustafa 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mustafa’ya Yeni Bir Düşman Daha Mı Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler