Ana SayfaDizilerKefaret 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Tutuklanmamak İçin Ahmet'le Gitmek Zorunda...

İlgili Postlar

Kefaret 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Tutuklanmamak İçin Ahmet’le Gitmek Zorunda Kalıyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Kefaret, 3. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ahmet, Zeynep’i parkta bulup Meltem’in hayatlarında olmayacağını söyleyip eve getiriyor. Ama Meltem, hamile olduğunu söyleyip hiç bir yere gitmiyor. Sinan Zeynep’in kaldığı yeri bulup geceyi onunla geçiriyor. Sude’nin babası fenalaşınca doktor Zeynep’i arıyor. Adam ölüyor ve doktorlar hemen orada DNA testi yapıyor. Adam tüm mirasını kızına ve Zeynep’e bırakıyor. Zeynep, kızına kavuştuğunu düşünüp Sinan’la onun evine gidiyor. O sırada polisler gelip Zeynep’i karakola götürüyor. Kefaret 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zeynep, tutuklanmamak için Ahmet’le gitmek zorunda kalıyor.

Pazar Dizileri 2020

Zeynep Tutuklanmamak İçin Ahmet’le Gitmek Zorunda Kalıyor!

Kefaret 4. bölüm 1. fragmanında; Zeynep, gazeteciyi darp etmek suçundan gözaltına alınıyor. Elif, zannettiği Sude’yi Sinan’a emanet ediyor. Ahmet, Zeynep’le ilgili tüm sorumluluğu kendisinin alacağını söyleyip onu hapis yatmaktan kurtarıyor. Zeynep, Ahmet’e kızını bulduğunu söylemiyor ve onunla gitmek zorunda kalıyor. Ahmet Zeynep’i alıp eski evlerine götürüyor. Bir köşeye atılan Meltem ise, Ahmet’i bırakmak istemiyor.

İşte Kefaret 4. bölüm 1. fragmanı….

KEFARET 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zeynep, Elif zannettiği Sude’yle karşı karşıya geliyor. Sude, Zeynep’i kendisini doğurup bırakmakla suçluyor. Ahmet, Zeynep’in yine kandırıldığını düşünüp onu buluyor. Hayatlarında artık Meltem’in olmayacağını söyleyip Zeynep’i eve götürüyor. Ama Meltem’in hamile olduğunu söylemesiyle ortalık karışıyor. Sinan, Zeynep’in kaldığı inşaatı buluyor. Onu yalnız orada bırakmıyor ve geceyi onunla geçiriyor. Ertesi gün Zeynep’i evine götürüp bırakıyor.

Sinan, Sude’nin babasıyla görüşüyor. Ona, onun yüzünden mesleğinden olduğunu kendisiyle konuşması gerektiğini söylüyor. Daha sonra Zeynep’le birlikte adamla görüşmeye gidiyorlar. Adam çok hasta olduğunu bir kaç gün ömrü kaldığını söylüyor. Zeynep, kızına kavuşmanın dışında bir şey düşünmüyor ve adam ne derse kabul ediyor.

Sude’nin babası ölüyor. Zeynep, hastaneye çağrılıyor. Orada adamın avukatı ve doktoruyla görüşüyor. Adam, 17 milyon dolarlık mal varlığını kızı ve Zeynep’e bırakmıştır. Hemen orada DNA için örnekler alınıyor. Zeynep, Sude’yle birlikte evlerine gidiyor. O sırada polisler gelip Zeynep’i gazeteciyi darp etmekten göz altına alıyor.

 Kefaret 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Sinan’ı Da Kaybetmek İstemiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler