Ana SayfaDizilerArıza 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Rıza Özel Tim Tarafından Kaçırılıyor!

İlgili Postlar

Arıza 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Rıza Özel Tim Tarafından Kaçırılıyor!

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Arıza, 13. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Haşmet, Ali Rıza’yla kızının birlikteliğini bir şartla kabul edeceğini söylüyor. Fuat, Haşmet’i arayıp onunla Ali Rıza hakkında görüşmek istediğini söylüyor. Muzaffer, Haşmet’in Ali Rıza’yı deşifre edeceğini düşünüp onu öldürmek istiyor. Ancak Ali Rıza ona mani oluyor. Burak, Yavuz’u öldürüp Ali Rıza’nın üzerine atmayı planlıyor. Numan’ı kıskıvrak yakalayan Ali Rıza, onu konuşturacağı sırada birileri gelip ondan silahını indirmesini istiyor. Ali Rıza, özem tim tarafından kaçırılıyor.

Pazar Dizileri 2020

Ali Rıza Özel Tim Tarafından Kaçırılıyor!

Arıza 14. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ali Rıza’nın Haşmet’e, Halide’yle birlikte olduklarını ve onu çok sevdiğini söylüyor. Haşmet ise, ona bundan sonra kendisinden korkmasını söylüyor. Halide, Ali Rıza’nın kendisinden ne sakladığını soruyor. O ise, gizli görevini ona söyleyemiyor ve Halede’den beklemesini istiyor. Fuat, aşçıyı konuşturuyor ve onun Muzaffer isminde bir devletin adamından emir aldığını öğreniyor. Hemen Haşmet’i arayan Fuat, onunla Ali Rıza hakkında görüşmek istediğini söylüyor.

ARIZA 13. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ali Rıza, Muzaffer’i arayıp Haşmet’in kendisini deşifre etmekle tehdit ettiğini söylüyor. Muzaffer, Haşmet’i konuşmadan ortadan kaldırmayı planlıyor. Bunu anlayan Ali Rıza, onun öldürülmesine engel oluyor. Muzaffer, aşçının konuştuğunu öğrenip, hemen kendi eşgaline benzeyen eski ceza evi müdürünü bulup ona para veriyor ve söylediklerini ezberletip Fuat’a anlatmasını istiyor. Fuat adamı buluyor ve başına silahı dayayınca oda Kara Hasan’ın kendisini bulduğunu söylüyor.

Kara Hasan’ı aldıran Fuat, adamla yüzleştiriyor. Fuat, konuşmalardan tatmin oluyor. Murat, babasına Füsun’la evleneceğini söylüyor. O da evlilik sözleşmesi imzalatırsa evlenebileceklerini söylüyor. Yavuz, Ali Rıza’nın yanına gidip ona kafa tutuyor. Ali Rıza’da onu mekanından kovuyor. Bunu fırsat bilen Burak, Yavuz’u öldürüp Ali Rıza’nın üzerine atmayı planlıyor. Fuat, Melek’le buluşup onunla Mithat hakkında görüşmek istediğini söylüyor.

Melek, onunla görüşmelerini kayıt alıyor. O sırada Murat geliyor ve babasıyla konuşmak istediğini söylüyor. Melek, aşağı iniyor. Fuat, sözleşmeyi yırtan Murat’ı evlatlıktan ret ediyor. Murat ise, Melek’in kız kardeşini ve çocuklarını kendilerine öldürttüğünü söylüyor. Melek, kayıtı dinleyince şok oluyor. Ali Rıza, Numan’ı kıskıvrak yakalıyor. Ona yaptıklarını Burak’ın mı istediğini soruyor. O sırada birileri gelip Ali Rıza’yı götürüyor. Muzaffer, Ali Rıza’nın alındığını öğreniyor.

Arıza 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Rıza Haşmet’le Ters Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler