Ana SayfaDizilerBir Annenin Günahı 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İbrahim Komiser Suna'yla Ne...

İlgili Postlar

Bir Annenin Günahı 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İbrahim Komiser Suna’yla Ne Konuşacak?

Kanal D’nin yeni gözde dizilerinden Bir Annenin Günahı, 3. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Suna, sattığı saatin Bekir’in bahçesinde nasıl çıktığını anlayamıyor. Saati sattığı yere gittiğinde ikinci şoku yaşıyor. Yusuf, staj yapmaya başlıyor. Patronuna Bekir’in davasını veriyor. Mahkemede Bekir, suçsuzluğu ispat olmuşken suçu kabul ediyor. Suna, onun yanına gidip cinayeti kendisinin işlediğini söylüyor. Ama Bekir, ondan bunu kimseye söylememesini istiyor. İbrahim komiser Suna’yla konuşmaya geliyor. Suna, onun cinayeti işlediğini anladığını düşünmeye başlıyor.

Cumartesi Dizileri 2020

İbrahim Komiser Suna’yla Ne Konuşacak?

Bir Annenin Günahı 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Bekir’in tutuklanmasından sonra Suna, vicdanına bunu yediremiyor. Sabri’nin hayaliyle sürekli kavga ediyor. Suna’nın küçük oğlu annesini kendi kendisiyle konuşup katil olduğunu söylerken görüyor. Ondan korkmaya başlıyor. Bekir’in kızı, babasının suçsuz yere tutuklanmasını kaldıramıyor. Önce Sabri’nin evine gidip evlerinin camlarını taşlıyor. Sonra inşaata çıkıp kendisini oradan atıp intihar etmeye çalışıyor.

BİR ANNENİN GÜNAHI 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Suna, saati sattığı saatçiyi buluyor. Ama orada başka bir adamla karşılaşıyor. Adam 25 senedir o dükkanı kendisinin işlettiğini ve kendisinden başkasının da yanında çalışmadığını söylüyor. Suna’nın kafası allak bullak oluyor. Sattığı saat nasıl Bekir’in bahçesinde çıkmıştır.

Suna, son anda gidip Bekir’in kızının intihar etmesini engelliyor. Yusuf, çok güçlü hiç bir davayı kaybetmeyen bir avukatın yanında staj yapmaya başlıyor. Patronuna Bekir’in davasını sunuyor. O da Bekir’le konuşup cinayet saatinde bulunduğu yeri ve şahitleri bulup savunma dosyasına ekliyor. Mahkeme günü, tam da Bekir’in masum olduğu ortaya çıkıp serbest kalacağı sırada o çıkıp hakime cinayeti kendisinin işlediğini söylüyor.

Bekir’in cinayeti üstlenmesinden sonra Suna, onunla görüşmeye hapishaneye gidiyor. Ona neden cinayeti üstlendiğini soruyor. Bekir’de, Sabri’yi öldürdüğünü yineleyince Suna onu, kendisinin öldürdüğünü söylüyor. Bekir, herkes için böylesinin hayırlı olacağını ve ondan bunu kimseye söylememesini istiyor. İbrahim komiser Suna’nın yanına gidiyor. Masanın üzerine kelepçeyi koyuyor. Suna, içinden onun her şeyi anladığını ve kendisini tutuklamaya geldiğini düşünmeye başlıyor.

 Bir Annenin Günahı 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yağmur’a Rağmen Bekir’in Avukatlığını Yusuf Üstleniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler