Ana SayfaDizilerBir Annenin Günahı 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yağmur'a Rağmen Bekir'in Avukatlığını...

İlgili Postlar

Bir Annenin Günahı 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yağmur’a Rağmen Bekir’in Avukatlığını Yusuf Üstleniyor!

Kanal D’nin yeni gözde dizisi Bir Annenin Günahı, 2. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Suna, Sabri’yi vurduktan sonra oğlunun ameliyatına parayı yetiştirmek için hastaneye gidiyor. Sabri’de ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. Ancak hayatını kaybediyor. Yusuf’un ameliyatı başarılı geçiyor. Doktor Suna’dan kalan ameliyat parasını istiyor. Oda Sabri’nin saatini satıyor. Suna’nın hayatı normale dönmüyor. Sürekli Sabri’nin hayaliyle konuşmaya başlıyor. Mahalleden Bekir, Sabri’yi öldürmek suçundan tutuklanıyor. Bir de üzerinde onun bahçesinde Sabri’nin saati çıkıyor. Bir Annenin Günahı 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yağmur’a olan ilgisine rağmen Bekir’in avukatlığını Yusuf üstleniyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Yağmur’a Rağmen Bekir’in Avukatlığını Yusuf Üstleniyor!

Bir Annenin Günahı 3. bölüm 1. fragmanında; Yusuf, telefonlarını açmayan Yağmur’un evine gidiyor. Ona, en az onun kadar kendisininde babasının katilinin yakalanmasını istediğini söyleyip Yağmur’a, kendisini sevip sevmediğini soruyor. Oda Yusuf’a gülümsüyor. Suna, uyku uyuyamıyor ve Sabri’nin hayali gelip onunla konuşuyor. Yusuf’un Bekir’in davasına bakacağını öğrenen Suna, yine Sabri’yle konuşuyor ve onu kendisinin öldürdüğünü söylüyor. Suna’nın küçük oğlu, annesinin kendi kendine konuştuğunu görüş korkmaya başlıyor.

İşte Bir Annenin Günahı 3. bölüm 1. fragmanı…

BİR ANNENİN GÜNAHI 2. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Sabri, Suna’ya tetiği zorla çektirdikten sonra vurulup yere yığılıyor. Suna, onun başına gidip kendisine gelmesi için uğraşırken, hastaneden Yusuf’un ameliyata alınacağı haberi geliyor. Suna, parayı alıp giderken evsiz adam onu telaşla giderken görüyor. İbrahim komiser, Suna’yı telaşla giderken görüp konuşuyor. O sırada bir cinayet haberi gelip onun yanından ayrılıyor. Suna, parayı yetiştirip Yusuf’un ameliyat olmasını sağlıyor.

Yusuf’un ameliyatı çok başarılı geçiyor. Sabri ise, alındığı ameliyattan sağ kurtulamıyor. Doktor, Suna’dan ameliyat parasının kalanını istiyor. O da hemen saati götürüp bir kuyumcuda satmak istiyor. Ancak faturası istenince oradan ayrılıp, sokakta saat satan bir adamdan yardım istiyor. O da onu bir yere götürüyor ve en az 150 bin lira eden saate faturası olmadığı için 100 bin lira vereceğini söylüyor. Suna, teklifi kabul edip saati satıyor.

Kameraların önünde Bekir’in Sabri’yi tehdit ettiği için onu göz altına alıyorlar. Bekir’in evine arama emri çıkıyor. Bahçesinde Sabri’nin saati bulununca Bekir, Sabri cinayetinden tutuklanıyor. Suna, sürekli Sabri’nin hayaliyle konuşmaya başlıyor. Yağmur ile Yusuf, iyice yakınlaşıyor. Yusuf, eve Yağmur’u annesiyle tanıştırmak için getirdiğinde Suna, donup kalıyor. Sabri’nin hayalinin kendisine söyledikleri aklına geliyor.

 Bir Annenin Günahı 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Suna Yusuf’un Yanında Yağmur’u Görünce Donuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler