Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 42. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kuzey İlk Gecelerinde...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 42. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kuzey İlk Gecelerinde Yıldız’a Sürprizler Hazırlıyor!

Show Tv’nin gülme garantili dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, 41. yeni bölümüyle ekrana geldi. Kuzey ile Sefer, polislerin kendilerini tutuklamaya geldiklerini zannedip önlerine gelen ilk araca biniyorlar. Onun da soğuk hava aracı olduğunu, donmaya başlayınca anlıyorlar. Şoförün durmasıyla ikili kurtuluyor. Kuzey, Yıldız’dan polislerin onları aramadığını öğrenip dönüyor. Yaşar, kendisine gelip Yıldız’a eğer o kapıdan çıkarsa Kuzey’i öldüreceğini söylüyor. Düğün sırasında Yaşar geliyor. Nefeslerin tutulduğu anda Yaşar’ın kızına kolye takmak için geldiği ortaya çıkıyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 42. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Kuzey, ilk gecelerinde Yıldız’a sürprizler hazırlıyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Kuzey İlk Gecelerinde Yıldız’a Sürprizler Hazırlıyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 42. bölüm 1. fragmanında; Kuzey, gerdeğe girmeden önce ailenin erkeklerinden dayak yiyor. Yıldız’ı kucağında içeri taşıdıktan sonra ona mükellef bir sofra hazırlayıp ne isterse yapacağını söylüyor. Yıldız, Kuzey’den çay istiyor. O sırada kapı çalınıyor ve Sefer kapıyı açan Kuzey’e ne yaptıklarını soruyor. O da çay içtiklerini söyleyip onu gönderiyor. Yıldız’ın yollarına güller seren Kuzey, ondan gülleri takip etmesini istiyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 42. bölüm 1. fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 41. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yıldız, Kuzey bulunana kadar üzerindeki kaftanı çıkarmıyor. Sanki, çıkarırsa uğursuzluk yaşayacağını düşünüyor. Sefer ile Kuzey, polislerden kaçmak için bir aracın içine giriyorlar. Aracın içi soğumaya başlıyor. Sonra, bindikleri aracın soğuk hava aracı olduğunu anlıyorlar. İçeri gittikçe soğumaya başlıyor. İkili bir daha ailelerini göremeyeceklerini düşünüyorlar. O sırada şoför aracı açıyor ki içeride donmak üzere olan iki kişi görüyor.

Hemen onları bir çorbacıya götürüp ısıtıyor. Cevher, gelip aklandığını artık polisin kimseyi aramadığını söylüyor. Kuzey, şoförün telefonundan Yıldız’ı arıyor. Yıldız, polisin onları aramadığını söyleyip hemen geri dönmelerini istiyor. Kuzey ile Sefer, Ordu’ya geri dönüp düğün hazırlıklarına başlıyorlar. Yıldız, babasının yanına gelinlikle gidip ondan rızasını istiyor. Oda eğer o kapıdan çıkıp giderse Kuzey’i öldüreceğini söylüyor.

Kuzey ile Yıldız’ın, muhteşem bir düğünü oluyor. Sıra nikah merasimine gelince Yaşar, içeri girip elini cebine atıyor. Herkes onun silah çıkaracağını ve Kuzey’i öldüreceğini düşünürken o kızına aldığı gerdanlığı çıkarıyor. Yıldız, babasının yanına gidip ona sarılıp elini öpüyor. Nikah, tamamlandıktan sonra eğlenceye devam ediyorlar.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 41. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yaşar Yıldız’ın Evlenmesine Engel Mi Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler