Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gülben Esra'yı Öldürüyor Mu?

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gülben Esra’yı Öldürüyor Mu?

TRT 1’in yayınlandığı günden beri büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı, 12. yeni bölümüyle 1 aralık salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hikmet bey, çocuklarıyla oturtuğu masada çok güzel bir şiir okur, Onun okuduğu şiirle herkes düşüncelere dalar. Han, İnci’yi düşünür. Gülben Esat’ı, Safiye ise sadece uzaktan görebildiği Naci’yi düşünür. Safiye, camı her açtığında Naci’yi kendisine doğru bakarken görür, Hemen camı kapatır. Masumlar Apartmanı 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Gülben, Esra’yı öldürüyor mu?

Salı Dizileri 2020

Gülben Esra’yı Öldürüyor Mu?

Masumlar Apartmanı 12. bölüm 2. fragmanında; Safiye, annesinin hayaliyle konuşmaya başlar. Ona Naci’yi git dediğini ama gitmediğini söyler. O ise onu yalancılıkla suçlayıp bu sefer onu öldüreceğini söyler. Han, sokakta saldırıya uğruyor ve onu Naci kurtarıyor. Safiye ise, Han’ın Naci ile konuştuğunu görüp merak ediyor. Esra, İnci’yle tartışıyor. Han, Esat’a Gülben’in kendisinin kırmızı çizgisi olduğunu söylüyor. Şirkete giden Gülben, Esra’yı camdan aşağı itip öldürüyor. Gülben’i tutuklamak için eve polisler geliyor.

İşte Masumlar Apartmanı 12. bölüm 2. fragmanı.

MASUMLAR APARTMANI 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Gülben, kimseye haber vermeden Esad’ın evine gider. Esad, her şeyi yanlış anlayan kafasındaki kurduğu şeylerden başka bir şey anlamayan Gülben’e ne söyleyeceğini nasıl davranacağını bilemez. Ona oturup konuşmaları gerektiğini söyler. Gülben, Esad’ın evinin pis olduğunu söyleyip başlar temizlik yapmaya. Esad, hemen Han’a Gülben’in evinde olduğunu mesajla bildirir. Han İnci’yle birlikte Esad’ın evine gider.

Gülben, evden gitmemekte ısrar edip kendisini banyoya kilitler. İnci, onunla konuşup oradan çıkarmayı başarır. Han onu eve götürür. Gülben, ablasıyla ve Neriman’la konuşup Esad’la yakında evleneceklerini söyler. Safiye, Naci’yi gördükten sonra perdeleri açtırmaz. Memduh, torunlarından habersiz taksicilik yapmaya başlar. Esra, patronuyla olan gizli ilişkisini bitirmek için Esad’la birlikte çekilmiş fotoğrafını paylaşır.

Esad, Esra’nın paylaştığı fotoğrafı görünce çok mutlu olur. Gülben, Neriman’a gizli bir hesap açtırıp oradan Esad’ın fotoğraflarına bakarken Esra’nın paylaşımını görür. Okuduğu romandan esinlenerek önce Esra’yı fare zehriyle öldürmeyi planlar. Onu yapamayınca gazete kağıtlarından Esra’ya bir mesaj yazıp birde gözleri oyulmuş bebek gönderir. Esra, paketi görür görmez onu Gülben’in gönderdiğini anlar.

O sırada radyoya ondan özür dilemek için gelen Han, Esra ve patronu tarafından kovulur. Han, Gülben’in yaptıklarına karşılık ne yapacağını bilemez. Kapı çalar ve Safiye kapıyı açtığında Naci’yi karşısında görür. Naci, Safiye’yi hiç unutamamıştır. Safiye de onu unutamamıştır. Ancak Safiye, annesine onu bir daha görmeyeceği konusunda büyük yemin etmiştir.

Masumlar Apartmanı 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hikmet Beyin Şiiri Herkesi Duygulandırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler