Ana SayfaDizilerZalim İstanbul Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Zalim İstanbul Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Zalim İstanbul 25. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Cemre’nin Cenk ile sahte evlilik yaptığı ortaya çıkar. Nedim’in Ceren ile evliliğine devam edecek olduğunu öğrendikten sonra Cemre, herkesin içinde Cenk’ten yüzüğü yeniden takmasını ister. Agah, Nedim’in doktorunun teklifini kabul eder. Nedim’in pencereden düştüğü gün canlandırılır. Agah, Cenk’in itirafı karşısında şok olur. Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Pazartesi Dizileri 2019

Zalim İstanbul Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman ?

Pazartesi günleri yayınlanan ve büyük bir izleyici tarafından takip edilen Zalim İstanbul dizisi 2 hafta ekranlarda olmayacak. Dizinin merakla beklenen 26. yeni bölümü 13 Ocak Pazartesi günü yayınlanması bekleniyor.

ZALİM İSTANBUL 25. BÖLÜM ÖZETİ!

Cemre, eve sarhoş gelen Nedim’e, Şeniz’in verdiği ilacı vermekten vazgeçer. Sabah, Ceren’i kilitlediği odada bulamayan Seher soluğu Nedim’in odasında alır ve onları aynı yatakta görür. Ceren, Şeniz’in verdiği ilacı ona içirir ve başında onun ölmesini bekler.

Agah, balayında Ceren’in çektiği videoyu ele geçirir. İzleyince oğluyla Cemre’nin Nedim için sahte evlilik yaptıklarını öğrenir. Nedim’in Cemre’yle evli kalmaya devam edeceğini öğrenen Cemre, onların önünde sahte evlilik yaptıklarını kabul eder ama Cenk’ten yüzüğü tekrar takmasını ister. Taktıktan sonra şimdi gerçek evli olduklarını söyleyip herkesi şaşırtır.

Nedim, Ceren’in konuşmalarını duyar ve Şeniz’i kucağına alıp hastaneye yetiştirir. Çünkü onun böyle kolay ölmesini istemez. O sırada bahçede olan Seher’le Agah onları görür ve peşlerinden hastaneye gider. Cenk, gözlerini açan annesiyle konuşurken Agah onları duyar. Şeniz’in Cenk’e, o uçurumdan beraber düşeceklerini söylemesini duyduktan sonra Nedim’in doktorunu arayıp kaza gecesinin canlandırılmasını kabul ettiğini söyler.

Şeniz, hastaneden çıkıp Nedim’in doktorunun muayenehanesine elinde bir dosyayla gider. O dosyayı doktorun önüne atıp onu yapmak istediği şeyden vazgeçirmeye çalışır. Nedim, doktoruna Şeniz’in babasıyla amcasını aldattığını ve onları gördüğü için yengesinin kendisine yıllarca eziyet ettiğini anlatır. Kaza gününü canlandırmak için Şeniz, Nedim ve Cenk bir araya gelir. Cenk, Nedim’in sandalyesine oturup onu pencereden itenin kendisini olduğunu söylemesiyle Agah donup kalır.

 Zalim İstanbul 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Agah Cenk’in İtirafı Karşısında Şok Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler