Ana SayfaDizilerYasak Elma Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Yasak Elma Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Fox Tv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma 63. son bölümüyle geçen hafta pazartesi günü ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Yıldız, Halit’in kendisini Leyla ile aldattığını düşünüp Ender’den yardım ister. İkili Leyla’yı İstanbul’dan kaçırmak için bir plan yapr. Ancak Leyla’nın Şahika’dan yardım istemesi işleri karıştırır. Ender’le Yıldız’ın planı ters teper. Leyla, Yıldız’a hiç bir yere gitmeyeceğini söyler. Yasak Elma dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Pazartesi Dizileri 2019

Yasak Elma Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman?

Ekranların en çok izlenen ve sevilen dizilerinden Yasak Elma yayınına 2 hafta ara verdi. Dizinin merakla beklenen 64. yeni bölümünün 13 Ocak Pazartesi günü yayınlanması bekleniyor.

YASAK ELMA 63. BÖLÜM ÖZETİ!

Ender, Yıldız’a yardım edeceğini ama yine kendisine yamuk yapmayacağından emin olmak ister. Yıldız, Ender’e söz verince ikili harekete geçer. Leyla, Emir ile yemeğe çıkar. Onların birlikte yemek yedikleri yere giden Ender, herkesin içinde Leyla’nın kocasının telefonuna çıplak fotoğraflarını gönderdiğini söyleyip onu rezil eder.

Yıldız’ın Halit’i Leyla’dan kıskanmasından sonra Şahika, Nadir’i arar ve Yıldız’ın onun kollarında olmasının çok yakın olduğu müjdesini verir. Bir mekanda Nadir’le karşılaşan Zehra’da ondan etkilenir. Rezil olan Leyla, İzmir’e dönmeye karar verir. Öte yandan Kaya, annesinin bir kasası olduğunu hatırlar ve kasayı bulup Şahika’nın Yiğit’i tehdit ettiği videoyu alır. Daha sonra, Şahika’ya yaptıklarının hesabını sorup onu evinden kovar ve bir daha onu görmek istemediğini söyler.

Şahika’nın Kaya tarafından kovulmasına en çok Ender sevinir. Zehra, kanalı için Akın’la bir video çekme hazırlığına girer. Aysel’i sihirbazlık numarasıyla kaybolduğunu zannetmesini sağladıkları sırada Halit gelir. Kendisinin yok olduğunu zanneden Aysel, Halit’in kendisini gördüğünü görünce sevinçten ona sarılır. Halit, Zehra’nın kanalını kapatmaya karar verir. Öte yandan Lila ile Yiğit barışır ve ikili evdeyken Halit onları yakalar.

Halit’in yaşadıkları yetmezmiş gibi birde Erim, kendisinden 5 yaş büyük kız arkadaşını eve getirir. Deliye dönen Halit, Erim’in o kızla görüşmesini yasaklar. Leyla, Şahika’dan yardım istemek için onun kaldığı otele gider. Şahika’nın verdiği akılla Yıldız’ın karşısına çıkan Leyla, hiç bir yere gitmeyeceğini ve onun şirkete her geldiğinde kendisini Halit’in yanında göreceğini söyler.

Yasak Elma 64. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ender İle Yıldız’ın Planı Ters Tepiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler