Ana SayfaDizilerSefirin Kızı Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Sefirin Kızı Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Star Tv ekranlarının yeni dizisi Sefirin Kızı 3. son bölümüyle geçen hafta ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Melek’i polis zoruyla alan Sefir onu yurt dışına götürür. Onun peşinden Sancar’la Nare’de Melek’i almak için yola çıkar. Melek bulunur ve tam Sancar’la Nare onu götürecekken Sefir, polislerle yine karşılarına çıkar. Sancar’la Nare Melek’i alıp Türkiye’ye döner. Ancak yolları yine ayrılır. Dizinin yeni bölüm tanıtımında; Sancar ile Gediz Nare için karşı karşıya gelir. Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Pazartesi Dizileri 2019

Sefirin Kızı Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman?

Sefirin Kızı dizisi de diğer dizeler gibi sezon arasına girdi. Dizi merakla beklenen 4. yeni bölümüyle 13 Ocak Pazartesi günü ekranlara gelecek.

SEFİRİN KIZI 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Sefir, Akın’ın uyanmasından sonra ona videoyu yok ettiğini söyler ve onunla tanımadığı kişilerin yaraladığı konusunda ifade vermesi için anlaşır. Melek’i polis zoruyla yurt dışına götüren Sefir’in peşinden Nare ile Sancar’da gider. Onların birlikte gitmesine bozulan Menekşe, baba evine döner. Oraya vardıklarında Nare, Sancar’ın evini aramadan bulduğunu görünce onun daha önce oraya geldiğini anlar.

Sancar’da o kaybolduktan bir yıl sonra oraya gittiğini, Akın’ın onun İsviçre’de bir Türk’le birlikte yaşadığını söylediğini hatta onun numarasını aradığında telefona başka bir adam çıktığını hatırlar. Sefir’in Melek’i alıkoyduğu yeri bulan Sancar. kızını alıp kaçırmayı başarır. Ancak tam yurt dışına gidecekleri sırada Sefir polislerle birlikte yine karşılarına çıkar ve torununu kaçırdığı için Sancar’dan şikayetçi olur.

Nare, Sancar’ın kulağına eğilip babasının bir milyon euro kumar borcu olduğunu söyler. Sancar, Sefir’e kızını vermesi karşılığında o parayı vereceğini teklif eder. Ancak Sefir iki milyon euro ister. Sancar, onu da kabul edip Nare’yle birlikte Melek’i de alıp Türkiye’ye döner. Türkiye’de Nare, Gediz’in evine, Sancar’da Menekşe’yi almak için köye gider.

Sancar. evi terk eden Menekşe’yi eve tekrar getirir ve o geceyi ilk kez aynı yatakta geçirirler. Nare ise Melek’le birlikte Gediz’ler de kalır. Sancar Nare’ye oradan uzaklara gitmesini ona bir ev tutacağını ve ona bakacağını söyler. Nare ise Sancar’ın bu teklifini kabul etmez ve onun kendisine değil ancak karısına bakabileceğini söyler. Nare’yle konuşan Gediz ona inanır. Sancar, Gediz’in Nare’ye karşı bir şeyler hissettiğini anlar ve ona yakın olmasından rahatsız olur. İki arkadaş Nare için birbirlerine girer.

Sefirin Kızı 4. Bölüm Ön İzleme Yayında! Sancar İle Gediz Nare İçin Karşı Karşıya Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler