Ana SayfaDizilerYılın En Beğenilen Kadın Oyuncusu Ödülü, Söz Dizisinin Başrolüne!

İlgili Postlar

Yılın En Beğenilen Kadın Oyuncusu Ödülü, Söz Dizisinin Başrolüne!

Yılın En Beğenilen Kadın Oyuncusu Ödülü, bu sezon ‘Söz’ dizisinde başrol alan Aybüke Pusat’a verildi. İstanbul Kültür Üniversitesi Kariyer Kulübü’nün düzenlemiş olduğu törende, ödülünü alan güzel oyuncu, teşekkür ederek mutluluğunu davetlilerle paylaştı.

Aybüke Pusat Kimdir

Söz dizisi final mi yapıyor?

İstanbul Kültür Üniversitesi Kariyer Kulübü tarafından, bu yıl 2.’si düzenlenen törende; tam 39 dalda ödül, sahiplerine takdim edildi. 40 bin öğrencinin oylamasıyla gerçekleştirilen ödül töreninin yapıldığı gecede, ‘Yılın En Beğenilen Kadın Dizi Oyuncusu’ ödülü Söz dizisinde “Bahar” karakterini canlandıran güzel oyuncu Aybüke Pusat’a layık görüldü. Ödülü, üniversite öğrencileri tarafından takdim edilen, 23 yaşındaki genç oyuncu Pusat, yaptığı konuşmasında;

 “Her zaman hayallerinizin peşinden koşun. Beni bu ödüle layık gören benim gibi genç arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Benim için çok kıymetli bir ödül” ifadelerinde bulundu.

Söz dizisinde yeni fenomen bakın kim?

Yılın En Beğenilen Dizisi ise “Söz” oldu!

İstanbul Kültür Üniversitesi Kariyer Kulübü tarafından düzenlenen gecede, yine ‘Yılın En Beğenilen Dizi’ ödülü de SÖZ dizisine verildi. Söz dizisi adına verilen ödül de güzel oyuncu Pusat’a takdim edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler