Ana SayfaDizilerAtv'nin bir dizisi daha sessiz sedasız final yaptı!

İlgili Postlar

Atv’nin bir dizisi daha sessiz sedasız final yaptı!

Sezon başından beri diziler konusunda şanssızlık yaşayan Atv, büyük iddialarla yayına başlayan bir dizisi için daha erken final kararı vermişti. Hangi iddialı dizi final yaptı? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

Burcu Biricik Kimdir?

8. GÜN Dizisi Bekleneni Vermedi…

Burcu Biricik, Buğra Gülsoy, Musa Uzunlar, Ceyda Düvenci ve Cem Davran’ın oynadıkları 8. Gün dizisinin devam edip etmediğini bile pek çok kişi farketmedi. 4. bölümden sonra final kararı alan dizinin çekilen 2 bölümü geç bir saate alınınca, pek çok izleyici bittiğini sandı. Dün akşam 6. bölümüyle veda eden dizinin 5. ve 6. bölümleri de ilginç bir kararla bölünerek yayınlandı. Bölümün yarısını yayınlayan kanal, diğer yarısını da bir sonraki hafta yayınladı. 6. bölüm için de aynı durum tekrarlandı ve 6. bölüm 2. kısım olarak dün akşam finali izlemiş olduk.

Ceyda Düvenci Kimdir?

Rakiplerinle Başa Çıkamadı…

Dizi büyük iddialarla gelmesine rağmen, Pazartesi akşamı karşısında Çukur, Söz ve reytingde yükselen Yasak Elma gibi iddialı dizilerle mücadele edemedi. Alt sıralarda başladığı yolculuğunda, reytingde de çıkış yakalayamayınca final kaçınılmaz oldu.

Musa Uzunlar Kimdir?

Burcu Biricik Mesaj Yayınladı…

Konunun iyi işlenemediği ile ilgili eleştiriler de alan dizi, oyuncuların performanslarına rağmen ekranda kalmayı başaramadı. Sosyal medyada dizinin final yapmasına da eleştirenler oldu. Tüm bu tartışmalar ışığında dizi sessiz sedasız final yaptı. Burcu Biricik, dizinin final gününde sosyal medya sayfasından şu mesajı yayınladı:

Buğra Gülsoy Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler