Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz'in Nefes'i İrem Helvacıoğlu, öyle bir göbek attı ki!

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz’in Nefes’i İrem Helvacıoğlu, öyle bir göbek attı ki!

ATV ekranlarının ve çarşamba akşamlarının fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz’in ekibi, bu kez de eğlencede fırtınalar estirdi. Dizi ekibinin katıldığı eğlencede, Sen Anlat Karadeniz’in Nefes’i ve başrol oyuncusu İrem Helvacıoğlu, öyle bir göbek attı ki görenleri şaşkına çevirdi!

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Oyuncuları Kimdir?

İrem Helvacıoğlu Kimdir

Sen Anlat Karadeniz dizisi ekibi, dizi filmin Asiye’si başarılı şarkıcı Öykü Gürman’ın sahne aldığı mekanda, gece eğlenirlerken görüntülendi. Eğlenceyle coşan dizi ekibi ve oyuncuları, adeta göbek şovu yaptı!

Öykü Gürman Kimdir

Özellikle de tüm gözler İrem Helvacıoğlu’ndaydı. Çünkü, bir türlü pistten inmemesiyle görenleri şok etti! Güzel oyuncunun yoğun çekimler ardından, güzelce eğlendiği de gözlerden kaçmadı.

Sen Anlat Karadeniz Türk dizi tarihinde bir ilk başardı!

Sen Anlat Karadeniz dizisi oyuncuları ve ekibinin, Öykü Gürman’ın sahne aldığı mekandaki eğlenceleri Youtube’da yayınlandı. Yayınlanan videoda, özellikle oyuncu Helvacıoğlu’nun pistten inmediği, kıvrak danslarıyla da deyim yerindeyse “kurtlarını döktüğü!” görüldü…

Sigara içmesi, göbek atması kadar dikkat çekti!

Diğer taraftan; yayınlanan videonun bir bölümünde, oyuncu Helvacıoğlu’nun sigara içtiği görülünce, videoyu izleyen hayranlarının, güzel oyuncuya eleştiri yorumları yazdığı görüldü. Dizideki Nefes karakteriyle görmeye alıştıkları oyuncunun, sigara içtiğini öğrenen izleyiciler videoya yorumlar yağdırdı.

Sen Anlat Karadeniz Tahir Kimdir

Tahir’in doğum günü, Tahir’siz kutlandı!

Öykü Gürman, sahnede dizi filmin Tahir’i Ulaş Tuna Astepe’nin doğum gününü kutladı. Gecede ve dizi ekibi arasında, başarılı oyuncu Ulaş Tuna Astepe’nin olmaması dikkat çekti. Videoda yapılan açıklamalardan anlaşıldığı üzere, başrol oyuncusu Astepe’nin dizi çekimlerinden dolayı geceye katılamadığı öğrenildi.

İşte, o görüntüler…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler