Ana SayfaDizilerSöz dizisi final mi yapıyor?

İlgili Postlar

Söz dizisi final mi yapıyor?

Ekranların en iddialı dizilerinden biri olan Söz, final mi yapacak, yoksa sezon finali mi yapacak? Söz dizisi, yeni sezonda devam edecek mi? Yoksa, son zamanlarda sürpriz şekilde final yapan diziler arasına mı katılacak? Söz dizisinin akıbeti belli oldu mu? Söz tutkunları için bu konuyu araştırdık. Detaylar haberimizde…

Söz Dizisine Sürpriz Bir Karakter Dahil Oluyor!

Söz dizisinin akıbeti belli oldu mu?

Star TV ekranlarında Pazartesi akşamları fırtınalar estiren Söz dizisi, önümüzdeki yeni sezonda devam edecek mi? Kanalların büyük çöküş yaşadığı dizi sektöründe ardı ardına gelen final haberleri ile birlikte, Söz dizisinin akıbeti de merak edilmeye başlandı. İzleyicileri, Söz dizisinin yeni sezon için devam kararı alıp almadığını merak ediyor.

Söz Dizisi Oyuncu Kadrosu

Söz’ün iddialı tutumu devam ediyor

Söz dizisi, ekran hayatına iddialı bir başlangıç yapmıştı. Asker ve Türk Ordusu temalı Savaşçı ve İsimsizler dizileri gibi vatan millet coşkusunu aşılayan dizilerden bir olan Söz, reyting listesinde elde ettiği başarısında hız kesmeden devam ediyor. Bu dizilerin arasında bir tek İsimsizler dayanamamış ve final yapmak zorunda kalmıştı. Ancak, Savaşçı dizisi de tıpkı Söz dizisi gibi hız kesmeden yoluna devam ediyor.

Söz final yapacak mı?

Peki, reytingleri bu kadar iyi olan Söz dizisinin final yapma ihtimali olabilir mi? Son zamanlarda gelen sürpriz final haberlerinin ardından endişelenen Söz dizisi izleyicileri, bu soruyu sormadan edemedi.

Söz bitebilir mi?

Bu kadar yüksek izlenme sayısına sahip olan bir diziyi, Star TV kanalının bitireceği hiç akla yatkın gelmiyor açıkçası. Kanalla, yeni sezon için görüşmelerin hala daha devam ettiği bilgisine ulaşıldı. Ancak, henüz kesin bir bilgi olmasa bile bir kanalın bu kadar çok izlenen bir diziyi sona erdirmesi, su akan çeşmesinin önünü kesmesi gibi bir duruma neden olur. Star TV’nin böyle bir şey yapma ihtimalinin olmadığını ve beklenen yeni sezonda devam açıklamasının çok yakın bir zamanda geleceğini düşünüyoruz.

Söz dizisinin önümüzdeki sezonda devam edip etmeme kararı henüz açıklanmadı. Ancak, açıklanır açıklanmaz magazinhaberleri.com  sitemizden bilgilendirileceksiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler