Ana SayfaDizilerYasak Elma dizisi son zamanların en ters köşe dizisi olarak öne çıkıyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma dizisi son zamanların en ters köşe dizisi olarak öne çıkıyor!

Ekranların final yapacak gözü ile bakılan Yasak Elma dizisi, son zamanların izleyiciye en ters köşe yapan dizisi oldu. Yasak Elma, büyük bir atak yaparak şaşırttı. Detaylar haberimizde…

Yasak Elma final yapacak mı?

Yasak Elma’dan ters köşe

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma isimli dizi, son zamanların en çok şaşırtan dizisi oldu. Yayınlanmaya başladığı ilk bölümleri ile reyting listesinde başarısız bir sonuç elde eden Yasak Elma, final dedikodularına malzeme olmuş, reyting sonuçları ile ekran ömrünün uzun olmayacağını düşündürmüştü. Ancak, Yasak Elma beklenmedik bir atak yaparak aniden yükselişe geçti. Reyting listesinde yükselen Yasak Elma, herkesi şoke etti.

Yasak Elma Dizisi Oyuncuları

Mesut Yar, Yasak Elma’nın ani yükselişine şaşırması hakkına bir yazı kaleme aldı. İşte Mesut Yar’ın o yazısı:

“YASAK ELMA’ NEYİ BAŞARDI?

Bana son zamanların en hızlı yükselen dizisini soracak olursanız tereddüt etmeden “Yasak Elma” (FOX) derim. Ve eklerim; “vallahi beklemiyordum”…

Ama hakkını vermek gerekirse dizinin üç dinamo ismi Talat Bulut, Şevval Sam ve Eda Ece izleyenlere tam ters köşe yaptı. Her üçünü de bugüne kadar görmediğimiz bir profille izliyoruz. Kurgu iyi, hikaye bayağılaşmadan akıp gidiyor… Hâl böyle olunca devam ederse yaz aylarının açık ara birincisini de tanımış olacağız. Ha, bu arada Talat Bulut’u sosyal medyadan takip edin lütfen… Yıllardır aranan alternatif “şov programı sunucusu” bizzat burnumuzun dibindeymiş. Ben Talat ağabey kadar eğlenceli bir adama çok az rastladım. Maşallah!”

Yasak ELma yeni bölümle karşınızda olacak

Yasak Elma dizisi, her Pazartesi akşamı FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. Sevilen dizi, bu akşam da yine FOX TV kanalında yeni bölümü ile yayınlanacak. Dizi izleyicileri, yeni bölümü merakla bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler