Ana SayfaDizilerYeni yaz dizisi Erkenci Kuş'un çekimleri başladı!

İlgili Postlar

Yeni yaz dizisi Erkenci Kuş’un çekimleri başladı!

Star TV’nin yeni yaz dizilerinden birisi olacak Erkenci Kuş için çekimlere başlandığı belirtildi. Dizinin ana karakterlerinden birisi olan Can Yaman’ın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf ile birlikte dizi için önemli dönemin başladığı öğrenilirken Can Yaman paylaşımı ile dizinin şimdiden konuşulmasını sağladı.

Erkenci Kuş’a yeni bir isim daha katıldı

Erkenci Kuş Ne Zaman Yayınlanacak?

Çekimlere başlanmasına rağmen ne zaman yayınlanacağı şu an için belli olmayan Erkenci Kuş’un Haziran ayı itibari ile ekranlara gelmesi bekleniyor.

Erkenci Kuş Oyuncuları Kimler?

Star TV’de yayınlanacak olan dizide Can Yaman’a eşlik edecek bir diğer isim ise Demet Özdemir. İki ismin başrolde yer aldığı dizinin izleyicilerin beğeneceği tahmin ediliyor. Gold Yapım tarafından üstlenilen filmde yönetmen koltuğunda ise Çağrı Bayrak var.

Erkenci Kuş Hikayesi Ne?

Dizide reklam ajansında tanışan Can Yaman ile Demet Özdemir arasındaki aşk konu ediniliyor. Klasik bir yaz dizisi olacak Erkenci Kuş’un başrol oyuncuları üzerinden ilgi çekmesi bekleniyor. Daha önce de benzer projelerde oldukça dikkat çeken Can Yaman’ın projede yer alması beklentileri daha da yükseltiyor.

Can Yaman kimdir?

Demet Özdemir kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler