Ana SayfaDizilerJet Sosyete 13. bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Jet Sosyete bu hafta var...

İlgili Postlar

Jet Sosyete 13. bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Jet Sosyete bu hafta var mı?

Geçtiğimiz hafta yeni bölümü yayınlanmayan ve izleyicilerini panikleten Jet Sosyete dizisi bu hafta yayınlanacak mı? Jet Sosyete dizisinin yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Jet Sosyete dizisi yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberimizde…

Jet Sosyete dizisi bitti mi? Gülse Birsel’den açıklama!

Jet Sosyete 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt ve Gülse Birsel’in başrollerinde yer aldığı, Gülse Birsel’in rol almasının yanın sıra senaryosunu yazdığı Jet Sosyete dizisi geçtiğimiz hafta yeni bölümü ile ekrana gelmemişti. İzleyicileri, Jet Sosyete’nin aniden bitmesinden korkmuş, akıbetini merak etmişlerdi. Neyse ki, Gülse Birsel konu hakkında açıklama yaparak dizinin bu hafta yeni bölümü ile ekrana geleceğini açıklamıştı.

Jet Sosyete Oyuncu Kadrosu

Jet Sosyete yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Jet Sosyete, yeni bölümü ile 27 Mayıs Pazar akşamı izleyicisi ile buluşacak. Dizinin yeni bölüm tanıtımı da yayınlandı.

Jet Sosyete 13. yeni bölüm fragmanı

Gülse Birsel, Jet Sosyete’nin geçtiğimiz hafta yayınlanmaması ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti: Bu akşam yayın yapmamamızın tek sebebi şu; bölümü yetiştiremedik. Bazen böyle şeyler olabiliyor. 120 dakikalık komedi yapınca arada sırada böyle nefes esleri vermek zorunda kalabiliyoruz. 27 Mayıs’tan itibaren şu an sette çekmekte olduğumuz bölümümüzü seyredeceksiniz ve ardından diğer bölümleri de seyredebileceksiniz.

Jet Sosyete, 27 Mayıs Pazar akşamı yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler