Ana SayfaDizilerStar’ın Yeni Dizisi Erkenci Kuş'a Sevilen Bir Oyuncu Daha Katıldı

İlgili Postlar

Star’ın Yeni Dizisi Erkenci Kuş’a Sevilen Bir Oyuncu Daha Katıldı

Star TV’de yayınlanmaya başlayacak yeni yaz dizisi Erkenci Kuş oyuncu kadrosu giderek genişliyor. Diziye yeni bir oyuncu daha katıldı.

Star TV’nin bu yaz en büyük kozlarından birisi olacak dizisi Erkenci Kuş için yeni gelişmeler yaşanıyor. Dizi ile ilgili bugüne kadar gelen bilgilerde oyuncu kadrosunun oldukça güçlü olacağı vurgulanırken yeni bir isimle daha anlaşma sağlandı.

Erkenci Kuş Dizisinin Konusu Ne?

Romantik komedi türündeki dizide bugüne kadar gelen bilgilere göre başroldeki iki oyuncu Demet Özdemir ve Can Yaman olacak. Çağrı Bayrak tarafından yönetilecek dizinin senaryosu ise Ayşe Kutlu’ya ait. Dizi karakterlerinden Sanem karakterini kimin oynayacağı bugüne kadar bilinmezken yapılan son açıklamalarda bu soru işareti de giderilmiş oldu. Dolunay dizisindeki performansı ile büyük bir beğeni toplayan Öznur Serçeler diziye dahil edildi ve Sanem karakterini canlandıracak isim de böylece belli oldu. Dizide yer alacak diğer oyuncular ise Birand Tunca, Sevcan Yaşar. Dizinin konusu ise birbiriyle anlaşamayan ve tamamen birbirine zıt olan karakterlerin aynı yerde çalışmaya başlaması ile birlikte ortaya çıkacak olaylar.

Erkenci Kuş Ne Zaman Ekranlara Gelecek?

Cumartesi günü itibari ile çekimleri başlayan dizi, Haziran ayı itibari ile ekranlarda olacak. Yaz dizileri arasında oldukça iddialı olan ve şimdiden konuşulmaya başlanan dizinin nasıl bir performans sergileyeceği ise merak ediliyor.

Demet Özdemir Kimdir?

Can Yaman Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler