Ana SayfaÜnlülerYeliz Yeşilmen Gündemden Düşmeyen O Programa Transfer Oldu...

İlgili Postlar

Yeliz Yeşilmen Gündemden Düşmeyen O Programa Transfer Oldu…

Uzunca bir aradan sonra ekranlara dönemk için günleri sayan ünlü oyuncu Yeliz Yeşilmen, programda yaşanan sansasyonel açıklamalar ile başladığı günden bu yana magazin gündeminden hiç düşmeyen magazin programı “Seyhan SOYLU ile AL SANA HABER” e Transfer Oldu. İşte Detayları…

Yeliz Yeşilmen’den Ali Uğur Akbaş Hakkında Olay Sözler

Yeliz Yeşilmen Gündemden Düşmeyen O Programa Transfer Oldu…

Flash Tv’ de hafta içi her gün saat 15.00 – 17.00 saatleri arasında canlı olarak yayınlanan ve yayınlandığı günden beri gündemden düşmeyen olaylara imza atan, “Seyhan SOYLU ile AL SANA HABER”, farklı kimliklerden oluşan ünlü yorumcuları kadrosuna dahil etmeye devam ediyor.

‘AL SANA HABER’, Programa başladığında Nihat Doğan,  Ebru PolatTuğba Ekinci ve Bahar Candan’ı yorumcu olarak seyirci ile buluşturdu. 2. Hafta programa ünlü magazin gazetecileri Nurettin Soydan, Nurcan Sabur, Bilal Özcan, Erol Köse ve Özlem Uçar’ı dahil etti.

“Yeliz Yeşilmen Artık AL SANA HABER”

Programın moderatörü Seyhan Soylu, “Biz, AL SANA HABER’ de salt magazin yapmıyoruz. Biz Z kuşağı için Olacak O kadar TV’ nin yeni versiyonuyuz. Her hafta olduğu gibi büyüyor, daha renkli ve eğlenceli bir program haline geliyoruz. Bu haftada yeni bir ünlü simayı kadromuza dahil ettik. Adını Mehmet Ali Erbil’ in sunduğu Çarkıfelek programı ile duyuran Yeliz Yeşilmen’ i programın yorumcu kadrosuna dahil etmek için el sıkıştık ve Yeliz Yeşilmen artık AL SANA HABER’ de yorumcu olarak seyirciyle buluşuyor.” dedi.

Yeliz Yeşilmen Ekranlara Hazırlanıyor…

2010 ‘da Ali Uğur Akbaş ile nikah masasına oturan ve bu evlilikten de 2 tane çocukları olan Yeliz Yeşilmen, evlendikten sonra ekranlara ara vermiş olsa da sosyal medyayı aktif olarak kullanıp, sevenleri için sık sık paylaşımlarda bulunuyor. Yeliz Yeşilmen uzun bir aradan sonra ekranlara “Seyhan SOYLU ile ALSANA HABER” ile bomba gibi dönmeye hazırlanıyor.

Yeliz Yeşilmen Kimdir?

İşte Seyhan Soylu’ nun Yeliz Yeşilmen Duyurusu;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler