Ana SayfaDedikoduYeliz Yeşilmen'den Ali Uğur Akbaş Hakkında Olay Sözler

İlgili Postlar

Yeliz Yeşilmen’den Ali Uğur Akbaş Hakkında Olay Sözler

Yeliz Yeşilmen’den Ali Uğur Akbaş hakkında olay sözler. Aylar önce “Sonumun Bergen gibi olmasını istemiyorum” diyerek gözyaşları içerisinde feryat eden oyuncu Yeliz Yeşilmen, eşi Ali Uğur Akbaş hakkında yaptığı açıklamalarla gündem oldu. İşte Yeliz Yeşilmen’in o açıklamaları;

Yeliz Yeşilmen’den Olay Açıklamalar

Yeşilmen, nedeni belli olmayan bir şekilde, “Dinmeyen, bitmeyen, sonu gelmeyen acılarım var” ifadelerini kullanmıştı. Yeşilmen, evliliği hakkında şunları söylemişti:

“Çok yeni olan şeyler değil. Bizim 16-17 yıl oldu birlikteliğimiz. Zaman zaman her ailede olduğu gibi geçimsizlikler oluyor. Ben bir insanım. Bir kalbim var. Aslında aşırı duygusal bir insanım. O da yaşanılan bir şeyin ardından bir patlama. Aslında o bir kadının çığlığı. Çığlığını kocasına duyurma çabası… Hala aynı evde yaşıyoruz. Bu konuyla ilgili çok detay söyleyemem ama neticede bir kadının dolup, patlamasında ağzından her şey çıkabilir. Aynı evde yaşıyoruz. Bir takım sorunlarımız oldu. Belki bu çığlığımla kendimi başta kocama duyurmuşumdur.”

Yeliz Yeşilmen’in Kızının Bacağına Kaynar Su Döküldü

“Küstüm”

Ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte hafta sonunu Kocaeli, Maşukiye’de geçiren Yeşilmen, eşi ile çekilen fotoğraflarına düştüğü notlarla gündem oldu. 42 yaşındaki şarkıcı, “Huhu tam da bu foto sonrası birbirimize girdik, sebep? Tabii ki içimde kalmasın, 4 yıldır gelmeyen evlilik yıl dönümü hediyesi… Yani bir dal çiçek dahi gelmedi. Yine yolda bu konu ve artık net küstüm. Hatta şimdi ki otelde bile ayrı odalar… Eh dayanamam bu kadarına pes… Sizlerle her şeyi paylaşan ben ‘şunun kulağını sağlam çekin’ derim” ifadelerini kullandı.

Yeliz Yeşilmen’den Ali Uğur Akbaş Hakkında Olay Sözler

Ardından benzer pozlarını da yayınlayan Yeliz Yeşilmen, “Düşüncesiz ve inanılmaz cimri… Oh rahatladım be” dedi.

Yeşilmen, bir sonraki paylaşımında eşinin yüzünü uygulama ile gençleştiren Yeşilmen, gönderisine “Al bu da benim sana hediyem olsun” notunu düştü.

Yeliz Yeşilmen Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler