Ana SayfaÜnlülerÜnlü İsimlerden Alpay'a Tepki Yağdı!

İlgili Postlar

Ünlü İsimlerden Alpay’a Tepki Yağdı!

Geçtiğimiz günlerde ünlü sanatçı Zeki Müren hakkında olay yaratacak açıklamalarda bulunan Özdemir Edroğan’a Alpay’dan destek geldi. Zeki Müren hakkında olamayacak açıklamalarda bulunan Alpay eleştiri yağmuruna tutuldu. Ünlü isimlerden Alpay’a tepki yağdı!

Özdemir Erdoğan Neler Demişti?

Özdemir Erdoğan ise “Bülent Ersoy, çok daha namuslu, çünkü o kadın oldu. Yani erkek çocuklara kötü örnek olmadı. ‘Ben böyle hissediyorum’ dedi ve gitti kadın oldu. Ama Zeki Müren kötü bir rol modeldi. Onu izleyen erkek çocuklar travmalar yaşadı.” demişti.

Alpay’dan Olay Yaratacak Zeki Müren Açıklamaları

Alpay Sözleriyle Olay Yarattı

Zeki Müren, her şeyi sansürleyen, müthiş güzel şarkıları bile repertuvarına almayan, son derece tutucu eski TRT’nin Türkiye’ye attığı en büyük kazıktır” diyen Alpay, sözlerine “Eski TRT’yi düşünün. Küçücük bir kelime yüzünden, bir nota yüzünden bir şarkıyı yayınlamıyor, hatta pek çok şarkıcıyı yasaklıyordu. Ama iş Zeki Müren’e gelince, kısa eteklikle programa çıkardılar. Başka şarkıcılara da kötü örnek oldu bu ağdalı, abartılı tavrı ve sesiyle kötü etkiledi” diye devam etti.

Alpay, “Zeki Müren kendi kendini ‘Sanat Güneşi’ ilan etmiştir” dedi ve “Gazinocular kralı Fahrettin Aslan ve TRT onu bugünlere getirmiştir. Gazinodaki programlarına herkes ‘Acaba bugün ne giyecek ne hokkabazlık yapacak’ merakıyla giderdi. Etekler, dizinden başlayan apartman topuk ayakkabılar” dedi.

Zeki Müren Kimdir?

Ünlü İsimlerden Alpay’a Tepki Yağdı!

Sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulan Alpay’a ünlü isimlerden de tepki yağdı.

Behzat Uygur Twitter hesabından, “Bunca yılın emeğini, saygınlığını bir röportaj ile bitirmek başka bir acı… Yapmayın be abi!” mesajını paylaştı.

Mustafa Ceceli ise, “On kulağım olsa, onuyla da Zeki Müren dinlerim” yorumunu yaptı.

Nilgün Belgün, “Ayıp yahu! Nedir rahmetli olmuş, herkesin sevgisini takdirini kazanmış Zeki Müren’le alıp veremediğiniz. Üstelik koca koca adamlarsınız!” ifadelerini kullandı.

Nilgün Belgün Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler