Ana SayfaDizilerYayın tarihi belli oldu! Darısı Başımıza ne zaman başlayacak?

İlgili Postlar

Yayın tarihi belli oldu! Darısı Başımıza ne zaman başlayacak?

Darısı Başımıza dizisinin ne zaman yayınlanacağı belli oldu. Peki, Darısı Başımıza ne zaman başlayacak? Yapılan açıklama ile birlikte dizi için geri sayıma geçilirken yaşanan son gelişmeler haberimizde.

Yaz dizileri arasında en iddialılardan birisi olan Darısı Başımıza yayın tarihinin belli olması ile birlikte dizi hayranlarına müjdeli haberi verdi. Dizi için yapılan açıklamalarda 4 Temmuz Çarşamba günü ilk bölümü ile yayınlanacağı belirtilen dizinin, yayın sonrasında nasıl tepki alacağı da merak ediliyor.

Darısı Başımıza konusu ne?

Darısı Başımıza ne zaman başlayacak? Başrol oyuncuları dikkat çekmişti

Darısı Başımıza için yayınlanan ilk tanıtımlar itibari ile açıklanan dizi kadrosu dizinin bir anda Türkiye’de dikkat çekmesini sağlamıştı. Öyle ki Ozan Dolunay, Elif Doğan ve Devrim Yakut gibi önemli isimlerin başrolde olduğu dizide kadro oldukça geniş.

Darısı Başımıza oyuncu kadrosu

Darısı Başımıza konusu tutacak mı?

Yayınlanan tanıtımlar ile birlikte dizinin ilk bölümünde yaşanacaklara dair bilgi sahibi olmak mümkün. Ozan ve Öykü’nün sahildeki anlarında Ozan’ın Öykü’ye karşı duyduğu tutkulu aşk tanıtımlarda özellikle vurgulanmış durumda. Öykü Cem’le evlenemeyeceğin son anda söylerken Canan ve Zerrin’i karşısına alıyor. Öykü’nün ablası ise Rüya’nın Cem’i sevmediğini düşünerek can alıcı soruyu soruyor. Dizide Öykü’nün vazgeçmesi ile birlikte iki aile karşı karşıya gelirken eski defterler açılıyor ve kavgalar arka arkaya geliyor. Dizide Cem ile Öykü’nün ayrılığı sonrasında ise Ozan ile Öykü arasında başlayacak aşk dikkat çekecek.

Darısı Başımıza tanıtımı ise şöyle;

https://www.youtube.com/watch?v=76bOrEA0Kc4

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler