Ana SayfaDizilerCinayet nedeniyle iptal olan Survivor finali ne zaman yapılacak? Tarihler belli oldu!

İlgili Postlar

Cinayet nedeniyle iptal olan Survivor finali ne zaman yapılacak? Tarihler belli oldu!

Survivor çalışanı Alper Baycın’ın cinayete kurban gitmesi ile iptal edilen Survivor yarı final ve final bölümü yayınlanmayacak mı? Survivor’da final yapılmayacak mı? Survivor 2018’in final tarihleri belli oldu mu? Survivor severlerin merakla beklediği final bölümü hakkında detaylı bilgiler haberimizde…

Survivor çalışanı Alper Baycın’ın öldürülmesi ile Dominik’te seferberlik ilan edildi!

Survivor finalini cinayet gölgeledi

Survivor 2018’in tüm sezon boyunca merakla beklenen finali, acı bir cinayet haberi ile gölgelendi. Survivor’da kameraman olarak çalışan Alper Baycın, feci bir cinayete kurban gitti. Acı olay, Survivor finalini de gölgeledi.

Dominik’te öldürülen Survivor çalışanı Alper Baycın kimdir?

Alper Baycın’ın hazin sonu

Acun Ilıcalı’nın ekibinde çalışan kameraman Alper Baycın, Survivor çekimleri nedeni ile Dominik Cumhuriyeti’ndeydi. Yarışmanın final bölümünün yaklaşması ile ülkeden ayrılmaları gereken tarih çok yaklaşmıştı. Ancak, son anda beklenmedik bir olay yaşandı.

Alper Baycın cinayete kurban gitti

Alper Baycın, sokak ortasında çantasını ve cep telefonunu gasp etmek isteyen iki zanlının saldırısına uğradı. Saldırganlara eşyalarını vermemek için direnen Alper Baycın, son nefesine doğru sürüklendi. Saldırganlar, direnen Alper Baycın’ı kalbinden bıçakladı. 24 yaşındaki nişanlı Alper Baycın, aldığı bıçak darbesi ile yaşamını yitirdi.

Final iptal edilmişti

Alper Baycın’ın hain bir saldırıda cinayete kurban gitmesi ile acı haberi alan Survivor ekibi, ailesi ve Acun Ilıcalı yıkılırken, Acun Ilıcalı şok bir karar verdi. Acun Ilıcalı, Survivor’ın dün akşam gerçekleşmesi gereken çeyrek final bölümünü iptal etti.

Ekip olarak çok üzgünüz

Acun Ilıcalı, çeyrek final yayınının iptal edildiğini “Çok üzücü bir olay yaşadık. Ekip olarak iş arkadaşımızı, kardeşimizi sevgilisi Alper’imizi haince bir saldırı sonrası Dominik’te kaybettik. Ekip olarak çok üzgünüz. Bizim projelerimizde yer alan televizyonculukta geleceği olan bir kardeşimiz. Kadere çok inanan biriyim ama böyle ani bir durum yaşadığımız zaman bizim için büyük bir yıkım oluyor. Ekip olarak çok konuşacak durumda değiliz. Buradan bütün ailesine sabırlar diliyorum. Bu durumda bir yayın yapmamız söz konusu değil. Sizden özür dileyerek yayını burada kapatıyoruz.” açıklamasını yaparak duyurdu.

Survivor yarı final ve final ne zaman?

Survivor izleyicileri merakla bekledikleri final bölümünün ne zaman yayınlanacağının yanıtını ararken, beklenen yanıt geldi. 29 Haziran Cuma günü Kıbrıs’ta yapılması planlanan Survivor 2018 büyük finalinin 30 Haziran Cumartesi akşamı, yarı final bölümünün ise 29 Haziran Cuma akşamı yapılacağı öğrenildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler