Ana SayfaDizilerDiriliş Ertuğrul Setinde Yangın!

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul Setinde Yangın!

TRT’nin fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul ile ilgili kötü haber. Beykoz Yalıköy’de bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı. Engin Altan Düzyatan’ın başrol oynadığı Diriliş Ertuğrul seti de bu yangında çok zarar gördü. İşte detaylar…

Diriliş Ertuğrul’da ayrılık vakti! Yeni sezonda o isim olmayacak

Diriliş Ertuğrul setinde yangın paniği!

Ekranın sevilen dizileri arasında yer alan Ertuğrul Diriliş dizi setinden kötü haber geldi. Diriliş Ertuğrul seti İstanbul Beykoz’da bulunan kundura fabrikasında çıkan yangın nedeni ile hasar gördü. İstanbul Beykoz’da bulunan kundura fabrikasında öğle saatlerinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Yoğun dumanları gören vatandaşlar hemen itfaiye ekiplerini aradı ve müdahale edildi. Konu ile ilgili Beykoz Kundura’nın bağlı olduğu Yıldırım Şirketler Grubu’n dan yapılan açıklama ise “Yangın, Diriliş Ertuğrul Dizisinin çekildiği yerde çıkmış. Dizi çekimi için kullanılan çadırlarda yangın meydana geldi. Yangın kontrol altına alındı” diyerek bilgi verdi.

Herhangi bir can kaybı olmaması ise sevindirdi…

Fenomen dizi Diriliş Ertuğrul setinde meydana gelen yangın korkuttu. Herhangi bir can kaybı olmaması ise sevindirdi. Şu an çalışmalar yapılıyor. İtfaiyenin raporu sonrası yangının neden çıktığı daha net şekilde anlaşılacak. Ertuğrul Diriliş seti ise olayda zarar gördü. Yoğun duman altında kalanlar zor anlar yaşadı. Engin Altan Düzyatan’ın başrolünde yer aldığı fenomen dizi “Diriliş Ertuğrul” setinde yangın nedeniyle bazı kostümler kullanılamaz hale geldi. Dizi çekimlerine ise bir süre ara verildi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler