Ana SayfaÜnlülerYasemin Şefkatli Takipçilerinin Sorularını Yanıtladı

İlgili Postlar

Yasemin Şefkatli Takipçilerinin Sorularını Yanıtladı

Geçtiğimiz aylarda İdo Tatlıses ile nişanlanan Yasemin Şefkatli takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. Şefkatli bir takipçisinin  “Hiç estetik yaptırdın mı?” sorusuna “Botoks ve mini dolgular estetikten sayılıyorsa evet, var” yanıtını verdi.

İdo Tatlıses kimdir?

Yasemin Şefkatli “Para Tutma Konusunda İyiyimdir”

İdo Tatlıses’in nişanlısı Yasemin Şefkatli sosyal medya üzerinden kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Şefkatli takipçisinin “Yüzün için uyguladığın bir maske var mı?” sorusuna; “Gül suyu ve pirinç ununu karıştırıp yüzüme sürüyorum. 15 dakika bekletiyorum. Limon, karbonat, yoğurt da kullanabilirsiniz. Cilt yapınıza göre başka şeyler de ekleyebilirsiniz. Mesela limon suratımı kurutuyor” cevabını verdi.

yasemin-sefkatli

Takipçisinin “Akne ilacı cildine iyi geldi mi? sorusuna cevap olarak akne tedavisi gördüğü dönemdeki bir fotoğrafını paylaşarak “Tedavi sırasında çekilen fotoğrafı paylaşıyorum. Ki, bu en iyi dönemiydi. Cildiniz için sakın bilmediğiniz ürünler kullanmayın. Sağlıklı beslenin, su için ve sigaradan uzak durun” diyerek yanıt verdi.

“Fazla para harcıyor olabilir misin?” sorusuna ise Şefkatli, “Aksine para tutma konusunda iyiyimdir. Harcamalarımı özellikle pandemiden sonra çok dikkatli yapmaya başladım” diye yazdı.

Şefkatli takipçisinin “Hiç estetik yaptırdın mı?” sorusuna ise samimiyetle cevap vererek “Botoks ve mini dolgular estetikten sayılıyorsa evet, var” dedi.

İbrahim Tatlıses’in Kızı Dilan Çıtak Tatlıses’den Gündem Sarsacak Taciz İtirafı!..

Koronavirüs Olaylarının Bitmesini Bekliyoruz

Derya Tuna ve İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses geçtiğimiz günlerde nişanlanmıştı. Tatlıses nişan haberini sosyal medya hesabından “Aldık gitti” paylaşımı ile duyurmuştu. Nişanlısı ile bir alışveriş merkezinde görüntülenen Tatlıses muhabirlerin sorularını yanıtladı. Tatlıses;

İbrahim Tatlıses kimdir?

“Öncelikle kameralar önünde Yasemin’e teşekkür etmek istiyorum. Çünkü en çok korktuğum olay tuzlu kahveydi ama o ballı kahve yaptı. Düğün konusuna gelirsek; ülkemizdeki koronavirüs olaylarının bir an önce geçmesini bekliyoruz. Çünkü düğünsüz damat olmaz” dedi.

Yasemin Şefkatli, nikah tarihiyle ilgili, “Pandemi nedeniyle şu an için bir tarih belirlemedik” demişti.

Derya Tuna ise oğlu İdo Tatlıses ve nişanlısının düğün tarihleriyle ilgili, “Covid-19 sebebi ile düğün yapmayacağız. Yakın dostlarımızın katılımı ile aralık ayında nikah töreni yapmayı planlıyoruz” şeklinde konuşmuştu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler