Ana SayfaÜnlülerGülşah Saraçoğlu Eski Sevgilisinin Canlı Yayınını Bastı!

İlgili Postlar

Gülşah Saraçoğlu Eski Sevgilisinin Canlı Yayınını Bastı!

Şu sıralar Doya Doya Moda yarışmasında jüri üyesi olan ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu eski sevgilisinin canlı yayınını basıp küfürler yağdırdı. Herkesi şoke eden olayın detayları haberimizin devamında….

Gülşah Saraçoğlu kimdir?

Canlı Yayını Bastı!

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu karantina günleri başlamadan önce iş insanı Gökhan Göz’den ikinci kez ayrılmıştı. Sonrasında Gökhan Göz Tuğçe Tayfur ile flört ederken, Gülşah Saraçoğlu hayatına kimseyi sokmamıştı. Eski sevgililer, birbirlerine bir şans daha vermiş sonra yine ayrılmıştı.

Geçtiğimiz gün Saraçoğlu’nun eski sevgilisi instagram üzerinden canlı yayın yaptığı sırada modacı eski sevgilisinin yayınını bastı ve küfürler yağdırdı. Saraçoğlu’nun instagram üzerinden gerçekleşen canlı yayına yaptığı yorumlar gündem oldu.

Modacı “Hayatımdaki en büyük pişmanlığım” deyip ard arda küfürler yağdırdı. Ünlü modacı eski sevgilisi Gökhan Göz’ün yanındaki kadınlara da demediğini bırakmadı. Gelen yorumları fark etmeyen Gökhan Göz ise canlı yayınına ara vermeden devam etti.

gulsah-saracoglu

Canlı yayına girip yazdığı küfürlerin ardından kendisi canlı yayın açan modacı “Canlı yayına girip aldım, yürüdüm, gittim. İstediğimi saydım, sövdüm. Yine olsa yine yapardım. Lafı nasıl gediğine koyuyorum. Bazen bazı insanlar hak ediyor” dedi.

Bülent Ersoy ve Gülşah Saraçoğlu davasında flaş gelişme

Bu Krizi Yönetemedim

Yazdıklarının üzerine gündem olan ve bir çok kişiden tepki alan Saraçoğlu instagram hesabından açıklama yaptı. İşte o açıklama;

“Bu açıklamayı yapmanın üzüntüsü içerisindeyim. Maalesef ki sizlerle paylaşamayacağım özel bir durum oluştu. Kadına şiddetin başka bir türünü yaşamış bulunmaktayım psikoloji olarak. Sıkıntı şu ki ağır tahrik sonucu hem bana yakışmayan hem de sevenlerimi üzen bir durum içerisinde buldum kendimi Bu krizi yönetemedim. Öfke kontrolümü sağlayamadım. Üzgünüm, pişmanım ve tüm sevenlerimden özür dilerim.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler