Ana SayfaÜnlülerTamer Karadağlı'nın Yazdığı Asker Mektubu Ünlülerin Beğeni Yağmuruna Tutuldu..

İlgili Postlar

Tamer Karadağlı’nın Yazdığı Asker Mektubu Ünlülerin Beğeni Yağmuruna Tutuldu..

Başarılı oyuncu Tamer Karadağlı’nın tam 25 yıl evvel asker ocağından sevgilisine yazdığı asker mektubu magazin gündemine yerleşti.. O zamanlarda flörtü olan ve sonrasında dünya evine girdiği oyuncu Arzu Balkan’a kaleme aldığı Osmanlıca olan asker mektubunu arşivden çıkardı ve sosyal medya sayfasından takipçileri için paylaştı. İşte Detaylar..

dan yıllar sonra paylaştı. Paylaşımı Arzu Balkan, Seda Sayan, Pınar Altuğ, Şoray Uzun gibi ünlü isimler de beğendi.

Tamer Karadağlı’dan Didem Ceran Açıklaması Geldi!..

Tamer Karadağlı’nın Yazdığı Asker Mektubu Ünlülerin Beğeni Yağmuruna Tutuldu..

Ünlü sanatçı Tamer Karadağlı, geçtiğimiz hafta sonu sokağa çıkma yasağı varken evindeki arşivini karıştırdı ve yıllar sonra eline geçen  mektubu hayranları için paylaşarak büyük merak uyandırdı. Tam 25 sene önce 1995’de Gaziantep Orduevi’nde asker ocağındayken flörtü olan sevgilisi ve daha sonrasındahayat arkadaşı olan Arzu Balkan için yazdığı asker mektubu sosyal medyada olay oldu.

Tamer Karadağlı Kimdir?

Kenarlarını yaktığı bir mektup kağıdına Osmanlı dili ile kaleme alarak  hitap ettiği kız arkadaşı Arzu Balkan’a hislerini aktaran yakşıklı oyuncu, o dönemde Gaziantep Orduevi’n deki kütüphanedeki kitaplardan mektubu yazarken yardım aldığınıda belirtti.

“Eski İlişkiler Ne Kadar Temiz Ve Emek Verilen Şeylermiş”

Usta oyuncu asker mektubunun hikayesini ise şöyle anlattı;

“Askerlik yaptığım zamanlarda Arzu ile de flört ediyorduk. Bana bir gün eski İngilizce ile yani Shakespeare İngilizcesi diyeceğimiz ağır bir İngilizce ile müthiş bir mektup yazmıştı. Asker mektupları açılıp okunur ya, okunmasın diye böyle bir şey yapmış. Bende altta kalmamak için bir gün boyunca uğraşıp ona karşılık Osmanlıca olarak duygularımı anlattığım bir mektup yazdım. Çok yaratıcı bir mektuplaşmaydı aramızdaki. Geçen hafta sonu da elime geçince Arzu’nun da izniyle paylaşmak istedim. Çok büyük ilgi gördü. Günümüzde teknolojik kısa mesajlaşmalar yapanlara yaratıcılık ve emek verme konusunda örnek olsun istedim. Eski ilişkiler ne kadar temiz ve emek verilen şeylermiş.”

Arzu Balkan: “Hatırlıyorum da, Kaldırıma Çöküverdim”

Tamer Karadağlı’nın bu paylaşımına kısa bir süre önce ayrıldığı eşi Arzu Balkan’da yanıt yazdı ve “Mektubu postaneden almıştım… Zarfı dikkatlice açarken içinden özenle kurutulmuş çiçekler döküldü. Hatırlıyorum da, kaldırıma çöküverdim, bir yandan gülüyor, bir yandan mektubu çözmeye çalışıyordum” dedi..

Paylaşım Beğeni Yağmuruna Tutuldu..

Sosyal medya kullanıcıları yoğun ilgi gösterirken, Şoray Uzun, Seda Sayan, Pınar Altuğ gibi bir çok ünlüde yazdıkları mesajlarıyla beğenilerini ifade ettiler..

Tamer Karadağlı: “Can Yaman’ı Tanımıyorum”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler