Ana SayfaDedikoduTamer Karadağlı’dan Didem Ceran Açıklaması Geldi!..

İlgili Postlar

Tamer Karadağlı’dan Didem Ceran Açıklaması Geldi!..

Ünlü Oyuncu Tamer Karadağlı hakkında çıkan’kendisinden 14 yaş küçük Didem Ceran ile birlikte dedikodularına açıklama yaptı. Tamer Karadağlı neler söyledi..Gerçekten Didem Ceran ile aşk yaşıyormu? İşte Detaylar..

Tamer Karadağlı: “Can Yaman’ı Tanımıyorum”

Tamer Karadağlı’dan Didem Ceran Açıklaması Geldi!..

Yakışıklı Oyuncu Tamer Karadağlı hakkında çıkan asılsız “Aşk” dedikodularına sonunda isyan bayrağını astı. Geçtiğimiz gün gündem olan yeni sevgilisinin sosyal medya fenomeni olan 39 yaşlarındaki Didem Ceran olduğu ve Ceran’ı kızı ile tanıştırmak için yemeğe çıkardığıyla ilgili haberlerin doğru olmadığını ve ve gerçeği yansıtmadığını anlattı..

Tamer Karadağlı Kimdir?

Didem Ceran: “Didem Hanım Çok Kibar Akıllı Ve Saygılı Bir Arkadaşımızdır”

Geçen pazar günü Yeniköy’deki bulunan bir restaruantta görüştüğü sosyal medya uzmanı Didem Ceran ile birlikte bir iş görüşmesi yaptığını anlatan Tamer Karadağlı, “Ben kızım Zeyno’nun da yanımda olduğu iş yemeğinde sosyal medya konusunda deneyimli olan Didem Ceran hanım ile bir araya geldik. Bunda bir sorun yok. Didem Hanım çok kibar akıllı ve saygılı bir arkadaşımızdır. İşler ile ilgili konuştuk. Kendisi ile aramızda bir ‘sevgili’ olma durumumuz söz konusu değildir. Kesinlikle reddediyorum ve haberlerin asılsız olduğunun altını çiziyorum. Ayrıca gönül ilişkisine gireceğim bir hanım için de kızımın teyidini almam söz konusu değildir” şeklinde ifadeler kullandı..

Sosyal medya uzmanı Didem Ceran da Tamer Karadağlı’nın bu paylaşımını yayınlayarak “Bana bu konu hakkında soru sormazsanız memnun olacağım” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler