Ana SayfaÜnlülerSoner Sarıkabadayı'nın Bebeğinin İsmi Belli Oldu..

İlgili Postlar

Soner Sarıkabadayı’nın Bebeğinin İsmi Belli Oldu..

Türk Pop müziğinin yetenekli isimlerinden Ünlü söz yazarı ve şarkıcı Soner Sarıkabadayı, önceki akşam düzenlenen ‘Altın Zirve Kariyer Ödülleri’ töreninde üç ödül birden aldı. ‘Yılın en iyi erkek pop müzik sanatçısı’, ‘Ölümüne’ şarkısına çektiği klip ile ‘Yılın en iyi klibi’ ve yine aynı şarkıyla ‘Yılın en iyi klibi’ ödülünün sahibi oldu. İşte Detaylar..

Soner Sarıkabadayı, “Beni banyoya çağırdı”

Soner Sarıkabadayı’nın Bebeğinin İsmi Belli Oldu..

Kolombiyalı Sevgilisi Madelein Lopez’den çocuk bekleyen ve baba olmak için gün sayan başarılı popçu Soner Sarıkabadayı, ödül sonrası magazin muhabirlerin sorularını cevapladı. Çok heyecanlı olduğu gözlemlenen  Soner Sarıkabadayı, “Benim için çok özel bir gece oldu, 3 ödül birden aldığım için çok mutluyum” dedi. Yaşadığı babalık heyecanı hakkında konuşan şarkıcı, “Tabiki çok heyecanlıyız, henüz kucağımıza almadığımız için pek birşey anlamadık” dedi.

Soner Sarıkabadayı Kimdir?

Soner Sarıkabadayı Madelein Lopez 
Soner Sarıkabadayı Madelein Lopez

“Şuanda Babamın Adını Koyacağız”

2 sene önce birlikte olmaya başladığı Kolombiyalı sevgilisi Madelein Camelo Lopez’in hamileliği hakkında da bilgiler veren  Soner Sarıkabadayı, “Aşermeler oluyor, ama mutluluk tüm yorgunlukları alıyor. Çok zorluk yaşadım diyemem, inşallah kucağımıza almayı bekliyoruz” dedi. Erkek çocuk bekleyen adının ne olacağını merak konusu olan şarkıcı Soner Sarıkabadayı, “Şuanda babamın adı olan Hasan’ı koyacağız, eşimde ispanyol bir isim düşünüyor” şeklinde mutluluğunu dile getirdi..

Ünlü Sanatçı Soner Sarıkabadayı Baba Oluyor!

Soner Sarıkabadayı Madelein Lopez 
Soner Sarıkabadayı Madelein Lopez

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler