Ana SayfaÜnlülerİrem Sakın'ın Sosyal Medyada Gündem Olan Sevgili Açıklaması..

İlgili Postlar

İrem Sakın’ın Sosyal Medyada Gündem Olan Sevgili Açıklaması..

Fenomen dizi Çukur ile televizyona geri dönen güzel oyuncu İrem Sak’ın konuk olduğu bir programda açıkladığı sevgili açıklaması magazin camiasında büyük yankı uyandırdı.. Program sunucusunun, “E benim bildiklerim ne o zaman?” şeklinde yönelttiği soruya öyle bir cevap verdiki.. Detayları Haberimizde..

İrem Sak Yeni Sezonda Çukur Dizisinin Kadrosunda

İrem Sakın’ın Sosyal Medyada Gündem Olan Sevgili Açıklaması..

Uzunca bir dönemdir ekranlardan uzak duran başarılı sanatçı İrem Sak, en son Show tv ekranlarındaki popüler dizi Çukur’a katılmıştı. Çukur’da gösterdiği yüksek performansı ile dizi seyircisinin gönlünde yine taht kuran güzel oyuncu, YouTube’de Fezi Altun ve Seçkin Süngüç’ün ‘Bize Kaldı’ isimli programının konuğuydu..

İrem Sak Kimdir?

“Hiç Bir erkekle Bir İlişkin Oldu Mu?”

‘Bize Kaldı’ programında özel yaşantısına yönelik bilgiler veren İrem Sak, anlattıkları ile sosyal medyada gündem oluverdi.. Programın sunucular İrem Sak’a, “Seni sevgilinle görmedik. Hiç erkekle bir ilişkin oldu mu?” ifadesiyle bir soru yönelttiler.

İrem Sak: “3 Yıldır Sevgilim Yok”

Gelen soruya cevap veren İrem Sak, “Evet görmediniz. Denk gelmedi. Çekemediler. Sevgilim oldu en son 2017’de ayrıldık. 3 yıldır sevgilim yok” dedi.

“Sevgili Sordun, Sevgilim Olmadı”

Bu son cevaba karşılık yöneltilen, “E benim bildiklerim ne o zaman?” sorusuna yanıt veren Sak, “Sevgili sordun, sevgilim olmadı” dedi. Yetenekli oyuncunun sevgilisinin kim olduğu herkes tarafından merak edilirken, İrem Sak, “Sektörden biriydi” şeklinde cevapladı..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler