Ana SayfaÜnlülerİrem Sak Yeni Sezonda Çukur Dizisinin Kadrosunda

İlgili Postlar

İrem Sak Yeni Sezonda Çukur Dizisinin Kadrosunda

Ekranların sevilen dizisi Çukur yeni sezon çekimlerine hazırlanıyor. 4. sezonu sabırsızlıkla beklenen dizinin kadrosuna İrem Sak katıldı.

Yayınlandığı üç sezon boyunca reytinglerde zirvede yer alan sosyal medyada kendinden bahsettiren  Çukur dizisi, imza attığı sosyal sorumluluk projeleri ile de izleyenlerin takdirlerini toplamıştı.

İrem Sak Kimdir?

Seren Karakteri ile Ekranlara Dönüş Yapıyor

Oyuncunun dizinin kadrosuna dahil olduğu resmi Twitter hesabından ‘İrem Sak Çukur’da! Dördüncü sezon yaklaşırken Çukur kadrosu da genişliyor. Başarılı oyuncu İrem Sak yeni sezonda Erdenet Ailesi’ne dahil olacak ve Seren karakteriyle seyircinin karşısına çıkacak. Çukur’a hoş geldin İrem Sak’ paylaşımı ile  duyruldu.

 İrem Sak’tan Bomba Estetik İtirafları!..

Son bölümünde Çağatay Erdenet’ten koltuğu devralan kardeşi Arık Böke’nin mahalleye gelip Yamaç Koçovalı’yla karşı karşıya gelmesi hem Koçovalılar hem Erdenetler için artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını göstermişti. 4. sezonu merakla beklenen dizinin kadrosuna güzel ve başarılı oyuncu İrem Sak,  Arık Böke Erdenet’in kuzeni Seren karakteriyle katıldı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler