Ana SayfaDizilerYasak Elma Dizisinin Yıldız'ı Eda Ece'nin Yeni İmajı Eleştiri Konusu Oldu!

İlgili Postlar

Yasak Elma Dizisinin Yıldız’ı Eda Ece’nin Yeni İmajı Eleştiri Konusu Oldu!

Daha önceden bir çok film ve dizide oynayan Eda Ece’nin Yasak Elma’da yıldızı parladı. Dizide para ve lüks düşkünü genç bir kadını canlandıran ünlü oyuncu Eda Ece, dizi gereği imajını değiştirmek zorunda kaldı. Yasak Elma dizisinin yeni sezonu için çekimlere başlayan güzel oyuncu setten bir fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Eda Ece’nin yeni imajı eleştiri konusu oldu. Detaylar haberimizde…

Pazartesi Dizileri 2019

Eda Ece’nin Yeni İmajı Eleştiri Konusu Oldu!

Ünlü oyuncu Eda Ece, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Güzel oyuncu, Yasak Elma dizisinin setindeki hazırlıklar sırasında çekilen pozunun altına,“Saç makyaj mesaimiz başlıyor, az kaldı” yazarak paylaştı. Eda Ece’nin hayranları bu paylaşımı beğendi. Ancak sanatçıya sarı saçın daha yakıştığı konusunda yorumlarda bulundular. Yıldız deyince sarı saçlı hali akıllarına gelen hayranları güzel oyuncunun yeni imajına pek alışamadılar.

İşte Eda Ece’nin o paylaşımı..

Eda Ece'nin Yeni İmajı Eleştiri Konusu Oldu

YASAK ELMA 47. BÖLÜM SEZON FİNALİ ÖZETİ!

Halit, Yıldız’ı beş parasız kapının önüne koyar. Kredi kartlarının da iptal edildiğini öğrenen Yıldız, Emir’in evine gider. Halit, aynı gün Kaya ile Şahika’yı evde yemeğe davet eder. Şahika, konuşmalarıyla Halit’i baştan çıkarmayı başarır. Ertesi gün Şahika, Halit’in yanına uğrar ve kendisini ziyaret ettiği için çok memnun olan Halit, Şahika’yı akşam yemeğine davet eder.

Yıldız, Halit’le konuşmak için şirkete gittiğinde kovulmaktan beter olur. Yıldız’ı ağlarken gören Kaya, onu odasına götürüp konuşur. Yıldız’ın masum olduğuna inanan Kaya, kendi ofisinden çıkıp Ender’in ofisine giden Yıldız’ın arkasından gider ve Ender’in yaptığı tüm kumpası onun ağzından duyar. Şahika, abisinin yanına gelir. Kaya, ona olanları anlatır ve Halit beye duyduklarını anlatacağını söyler. Kaya, Halit’e Ender’in Yıldız’a kurduğu tuzağı duyduğunu anlatırken, Sevda gelir ve tüm olanları Ender’in planladığını anlatır. Hatta Ender’in verdiği parayı da iade eder.

Yıldız, eve gittiğinde Halit, boşanmakta kararlı olduğunu eşyalarını toplayıp gitmesini söyler. Yıldız, çıkarken eve Ender gelir. Ender, Yıldız’a, Halit’i parasını sevdiğin söyler. Yıldız’da onau öldürüp boğazın sularına atmamak için kendisini tuttuğunu söyler. Şahika, Yiğit’i Enden’in yanına gönderir. Yiğit, hesap sormak için Ender’in karşısına çıkar ama Ender onu kovar. Ender’in karşısına birisi çıkar ve kafasına sopayla vurur. Ender, boğaza düşer.

Yasak Elma Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler