Ana SayfaDizilerMasterchef Türkiye'nin 2. Sezonu Ne Zaman Yayınlanacak Belli Oldu!

İlgili Postlar

Masterchef Türkiye’nin 2. Sezonu Ne Zaman Yayınlanacak Belli Oldu!

Tv 8 ekranlarında geçen sene yayınlanmaya başlayan ve her bölümü büyük bir zevkle izlenen, Masterchef programı bu sene de ekranlara gelmek için gün sayıyor. Bu sene yarışacak yarışmacılar belli oldu ve hazırlıklar tamamlandı. Masterchef Türkiye’nin 2. sezonu ne zaman yayınlanacak belli oldu. Programın jüri üyelerinde bir değişiklik oldu. Somer şef, Mehmet şef jüri üyeliğine devam ederken Hazer şefin yerine Danilo Zanna yer alacak.

Danilo Zanna Kimdir?

Masterchef Türkiye’nin 2. Sezonu Ne Zaman Yayınlanacak?

Geçtiğimiz sezon ilk defa böyle bir ekip ve formatla bir yemek yarışma programı yapıldı. Daha önce yapılan hiç bir yemek yarışmasına benzemeyen programda, hem yarışmacılara eğitim veriliyor. Mutfak işi sabır işi olduğu için hemde yarışmacıların sabrı zorlanıyor ve zamanla yarışıyorlardı. Bu formatı izleyenler çok beğendi. Program çok tutu ve reyting rekorları kırdı.

Şefleri ise birer fenomen olup milyonlarca takipçileri oldu. Her biri birer film yıldızı gibi özel hayatlarına girilerek magazincilerin takibine düştü. Hal böyle olunca ünlü şeflerin hayatları didik didik edildi. Hazer şef, bir anda bu kadar ünlü olmanın kurbanı mı oldu bilinmez ama bu sene Masterchef’de yer almayacak.

MASTERCHEF 18 AĞUSTOS PAZAR GÜNÜ İLK BÖLÜMÜYLE EKRANLARA GELECEK!

Masterchef aslında bir okul. Biraz yemek yapma yeteneği ve merakı olan bir yarışmacı için kaçırılmayacak fırsat oluyor. Geçen seneki yarışmada son 4 e kalan yarışmacılar büyük yerlere gelmeyi başardı. Kimileri ünlü olmak için bu yarışmaya katıldı ancak ters tepti. Oraya bir amaç için gelen ünlü şefler şov yapmaya gelenlere müsaade etmedi. Programın bu kadar tutulma sebeplerinden biri ise bu olsa gerek.

Masterchef Türkiye 2. sezonda yarışacak yarışmacıların isimleri henüz açıklanmadı ancak, çok sevilen şeflerden Hazer Armani’nin bu sezon olmayışı izleyenlerde büyük üzüntüye yol açtı. Onun yerine jüri üyesi olarak yer alacak olan Danilo Zanna bakalım izleyicilerin gönlünü kazanabilecek mi? Bayramdan sonra 18 ağustos pazar günü yeni bölümleriyle ekranlara gelecek olan Masterchef Türkiye’nin hangi günler yayınlanacağı konusunda henüz net bir bilgi gelmedi.

MasterChef Programının Yeni Jüri Üyeleri Belli Oldu! Hazer Armani Neden Yok?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler